Behandlingar

skönhetsbehandlingar

Skönhetsbehandlingar – Skönhet är för alla

Känner du dig ung men sliten på utsidan? Kom ihåg att åldern endast är en siffra. Vi på Lifetime Clinic vill hjälpa dig att med våra behandlingar uppnå en bättre självkänsla. Din goda självkänsla ger dig och glädje. Därav har vi tillsammans med våra samarbetspartners tagit fram dem senaste metoderna för att stå dig till tjänst på bästa möjliga sätt.

Vårt mål har sedan vi grundades varit att erbjuda skönhetsbehandlingar av högsta kvalitet till ett lågt pris så att alla kan ha råd med att utföra kvalitetsbehandlingar till ett överkomligt pris. Tack vare att vi snabbt blivit en aktör att räkna med inom skönhetbranschen har vi kunnat hålla det vi lovat och agerar prispressare i branschen. Därför har vi samlat de mest populära skönhetbehandlingar som ger bäst effekt och gör störst skillnad på ditt utseende. Genom att vi ständigt gör satsningar på att utöka vårat sortiment av tjänster kan vi stolt erbjuda dina favoritbehandlingar så som Fillers, muskelavslappnande medel, Skinbooster, fettfrysning på våra gästvänliga lokaler med den senaste utrustningen.

Vårt motto är ”Skönhetsbehandlingar ska göra så du ser fräsch ut, men inte tillgjord ut”. Det gör att vi hela tiden strävar efter att vara uppdaterade med den senaste utrustningen och teknikerna i alla våra skönhetsbehandlingar så att du som kund ska få det bästa resultatet som går att få till ett lågt pris. Vi står för högsta kvalité av behandlingar och alla våra läkare, sjuksköterskor och hudterapeuter utbildas& vidareutbildas genom de bästa utbildningarna som finns tillgängliga på den svenska marknaden. Vi samarbetar med organisationer och leverantörer som Allergan, Neostrata och våra vi är certifierade inom injektionsteknik av Estetiska Injektionsrådet.  För din trygghet så är du även via oss försäkrad av Folksam när du utför en skönhetsbehandling hos oss.

Har du problem med din hud? Känns det som att ärr, torr eller slapp hy stör din frid? Oroa dig inte, kom in till oss så tittar vi på vad du behöver och skräddarsyr behandlingar efter dina behov.

Välkommen in till oss på Lifetime Clinic så hjälper vi dig nå ditt skönhetsideal!


DISCLAIMER - Resultaten kan variera från person till person
Tel: 010- 333 33 13 | E-post: info@lifetimeclinic.se

Få erbjudanden och rabatter

Ange namn och epostadress för att få aktuella erbjudanden och rabatter.

Aktuella erbjudanden