Belkyra

BELKYRA MOT DUBBELHAKA

Fettdepåer som vi har i kroppen kan vara svåra, om inte omöjliga, att få bort med träning och kost. Där ingår även fettet under hakan eller den så kallade dubbelhakan. Med Belkyra kan man effektivt genom några få stick förstöra fettcellerna under hakan permanent och slippa kirurgiska ingrepp. Med hjälp av den aktiva substansen deoxicholsyra som Belkyra innehåller bryts fettet ned för att få en tydligare hakprofil.

ESTETISKA INJEKTIONSRÅDET

Lifetime Clinic har en eller flera behandlare som är Certifierad för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare, som därefter erbjuder dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val. Kliniker som använder loggan ”Certifierad för estetisk injicering” har personal som klarat av denna examination.
Alla med rätt medicinsk utbildning som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar kan certifiera sig och förväntas följa det etiska kontraktet som de förbinder sig till vid certifieringen.

För mer information besök www.estetiskainjektionsradet.se

Vidare så är vi sedan 2018 en ”Juvederm-klinik” vilket innebär en kvalitetsstämpel inom inejktionsbehandlingar.

Alla våra injektionsbehandlingar utförs av legitimerade läkare eller sjuksköterskor. Vi behandlar inte personer under 18 år.

Välkommen att kontakta oss på Lifetime Clinic – så lyfter vi ditt utseende!

Har du några frågor?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.