CoolSculpting – Fettfrysning

fettfrysning - CoolSculpting

För:

  • Fettfrysning
  • Kroppsskulptering

FETTFRYSNING MED COOLSCULPTING FÖR ATT KOMMA ÅT FETTDEPÅER!

Fettfrysning med CoolSculpting – är både det billigaste och säkraste sättet att bli av med valkarna utan plastikkirurgi. Fettfrysning med CoolSculpting är en metod som används för att bli av med lokala fettdepåer. Denna behandling är ett alternativ till fettsugning i de fall man vill undvika ett kirurgiskt ingrepp men med ett jämförbart resultat. En behandling med CoolSculpting är inte en metod för viktminskning utan den bryter ner dina fettceller utan att du behöver motionera eller följa en kost för att få resultat.

Välkommen att kontakta oss på telefon 010-333 33 31 eller info@lifetimeclinic.se.

FETTCELLER ÄR EXTREMT KÄNSLIGA FÖR KYLA

Fettceller är extremt känsliga för kyla och genom att tillsätta kontrollerad kyla under en timme på en utvald område så extraheras energin från fettcellen. Innehållet i fettcellerna, lipiderna, kristalliseras och fettcellerna dör.

Cryolipolys med CoolSculpting är ett mycket intressant alternativ till plastikkirurgi, både vad gäller obehaget, riskerna och inte minst kostnaden. Den används för att behandla specifika delar av kroppen där man med hjälp av kost och motion inte kunnat åstadkomma önskat resultat. Fettet bryts ner och transporteras genom blod och lymfa ut från kroppen. Fettcellerna dör och effekten av behandlingen är permanent.

COOLSCULPTING HAR EXKLUSIV LICENS FÖR DENNA PATENTERADE TEKNOLOGI OCH ÄR DÄRFÖR DET ENDA FÖRETAGET SOM ERBJUDER BEHANDLINGAR BASERADE PÅ CRYOLIPOLYSIS

CoolSculpting den enda ledande kylbaserade, icke-kirurgiska behandlingen för att avlägsna fett som har godkänts av amerikanska FDA-myndigheten.

CoolSculpting är den ledande icke-kirurgiska behandlingen som effektivt, säkert och permanent fryser och avlägsnar oönskade fettdepåer från din kropp på ett säkert och effektivt sätt tack vare den patenterade säkerhetsmekanismen, Anti-Freeze Detect System, som omöjliggör frysskada.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Innan vi startar en fettfrysning med CoolSculpting så mäter vi ut och markerar det området som utsetts för behandling. I samband med detta så tar vi även en före-bild på området som ska behandlas.

Efter dessa förberedelser så är det dags för behandling. Behandlaren lägger på gel och fäster en vakuumapplikator på behandlingsområdet. Därefter dras vävnaden in i applikatorskålen och behandlingen påbörjas.

Är det smärtsamt att genomgå en fettfrysning med CoolSculpting? Nej, men inledningsvis känner du av kylan och ett starkt sug. Efter en stund så blir den behandlade delen av huden bedövats och du känner ingenting. Maskinen har dessutom ett så kallat Anti-Freeze detect system som gör att det inte uppstår några frysskador. Maskinen stängs helt enkelt av automatisk om temperaturen blir för alltför låg.

RESULTAT

CoolSculpting resulterar i synbar och mätbar reducering av fett på områden på kroppen som behandlats. Och fettcellerna som behandlats är borta för gott. Patienter kan se resultat så snabbt som tre veckor efter behandlingen, med den mest dramatiska effekten uppstår efter en till fyra månader då processen pågår i upp till 4 månader.

Behandlingen leder till en synbar och mätbar minskning på ca 20-25% fett på den del av kroppen som behandlas. De fettceller som brutits ner är borta för gott. Generellt har man uppnått 80% av resultatet efter cirka 2 månader och efter 4 månader innan man har ett slutgiltigt resultat.

Ofta räcker det med en behandling för att uppnå önskad resutat – i samband med konsultationen för en fettfrysning i Stockholm lägger vår certifierade CoolSculptingpersonal upp en personlig behandlingsplan för just dig.

 

Behandling och konsultation för fettfrysning utförs endast i  Kista/Stockholm, varmt välkommen!

Har du några frågor?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.


DISCLAIMER - Resultaten kan variera från person till person
Tel: 010- 333 33 13 | E-post: info@lifetimeclinic.se

Få erbjudanden och rabatter

Ange namn och epostadress för att få aktuella erbjudanden och rabatter.

Aktuella erbjudanden