Kemisk peeling

Kemisk peeling

För:

 • Släta ut ojämnehter på huden
 • Fastare och spänstigare hud
 • Stimulerar kollagen ytligt

NEOSTRATA, DET ENDA MÄRKET SOM INNEHÅLLER DET PATENTERADE OCH ORGINALA AHA-SYRAN!

Detta är något som bekymrar många och kan få en att se sliten ut. Här har arvsanlag stor betydelse men även väder, vind, rökning och solexponering bidrar till att huden åldras fortare.

Om du överväger att behandla din hud är kemisk peeling en bra metod. Här ger vi dig en bild av hur vi på Lifetime Clinic arbetar, hur själva processen går till och vilket resultat du kan förvänta dig.

Reducera Rynkor, pigmentförändringar och grova porer

Med kemisk peeling tas gammal hud bort och att hudens kvalitet återställs ner till läderhudens övre delar. Den reducerar mindre rynkor, stramar upp huden, reducerar ärr, hudbristningar och acne, förminskar porer samt dämpar pigmentförändringar och solskador, det är ett väldigt bra alternativ till den som vill åtgärda flera saker med en behandling. Ny och friskare hud läks på så sätt fram med en effektiv och djupgående behandling. Vid en kemisk peeling applicerar vi olika lösningar på huden. Det gör vi för att avlägsna det yttre döda cellagret och stimulera till nybildning av nya celler.

Kemisk peeling med Lifetime Clinic – för en fräschare hy

Resultatet av en kemisk peeling blir till en synbar föryngring av din hud. Den blir slätare, lenare och får framför allt ett fräschare utseende. Pigmentförändringar och fina linjer reduceras och porerna dras ihop, behandlingen är både skonsamt och effektivt.

Då det finns olika styrkor på kemisk peeling, val av styrka avgör vi efter vilka besvär som skall åtgärdas samt hur lång återhämtningstid du kan tänka dig. Väljer du en lite svagare blandning blir det en obetydlig eller ingen konvalescens, du kommer se frisk och fräsch ut direkt men behandlingen kanske måste upprepas för att uppnå ett önskad resultat. Väljer du en starkare peeling går den djupare ner i hudlagret vilket ger en avflagning av gammal hud och kräver då några dagars konvalescens. Självklart känner du dig helt frisk och pigg men vill kanske inte exponera dig för andra människor på några dagar.

Vilka områden kan behandlas?

  • Ansikte
  • Hals
  • Dekoltage
  • Handryggar

Har du några frågor?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.


DISCLAIMER - Resultaten kan variera från person till person
Tel: 010- 333 33 13 | E-post: info@lifetimeclinic.se

Få erbjudanden och rabatter

Ange namn och epostadress för att få aktuella erbjudanden och rabatter.

Aktuella erbjudanden