Hårborttagning

Ta bort generande hårväxt med IPL

Generande hårväxt har länge varit ett problem för både kvinnor och män. Det finns många metoder för hårborttagning men ett av problemen är att hårborttagningen ofta bara är tillfällig. Den snabbaste och mest effektiva metoden för permanent hårborttagning är diodlaser och IPL, intensivt pulserat ljus. Med hårborttagning med diodlaser och IPL blir du av med din generande hårväxt för gott.

Stora ytor kan behandlas snabbare och effektivare än med de allra flesta andra metoder. Behandlingen är dessutom mindre smärtsamt än andra traditionella hårborttagningsmetoder. Resultatet är dokumenterat mycket gott med en långvarig effekt (kallas ofta för permanent resultat).

Varför behövs det flera behandlingar?

På de flesta ställen på kroppen är 20-30% av hårstråna i växtfas och det är dessa hårsäckar som förstörs vid hårborttagningsbehandlingen. De hårstrån som är i aktiv fas faller av ca 2 veckor efter hårborttagningsbehandlingen men där växer det upp nya strån, som varit i vilofas, efter 1-2 månader och det är då dags för en ny behandling.

Har du några frågor?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.


DISCLAIMER - Resultaten kan variera från person till person
Tel: 010- 333 33 13 | E-post: info@lifetimeclinic.se

Få erbjudanden och rabatter

Ange namn och epostadress för att få aktuella erbjudanden och rabatter.

Aktuella erbjudanden