Hårborttagning

hårborttagning

Ta bort generande hårväxt med laser/IPL

Generande hårväxt har länge varit ett problem för både kvinnor och män. Det finns många metoder för hårborttagning men ett av problemen är att hårborttagningen ofta bara är tillfällig. Den snabbaste och mest effektiva metoden för permanent hårborttagning är diodlaser och IPL, intensivt pulserat ljus. Med hårborttagning med diodlaser och IPL blir du av med din generande hårväxt för gott.

Stora ytor kan behandlas snabbare och effektivare än med de allra flesta andra metoder vilket har gjort laser hårborttagning som den snabbaste metoden för att förstöra oöanskad hårväxt. Laser hårborttagning med t.ex Sapphire diodlaser är dessutom mindre smärtsamt än andra traditionella hårborttagningsmetoder tack vare en kyld munstycke som kyler huden ner till hela -7 garder under behandlingen för en skonsam hårborttagning. Sapphire diodlaser är den enda maskinen som kan kyla ner huden så pass effektivt. Resultatet är dokumenterat mycket gott med en långvarig effekt (kallas ofta för permanent resultat).

Marknadens kraftfullaste maskiner

För att möta våra kunders högt ställda krav på kvalitet och säkerhet har vi noga valt ut maskiner som effektivt och skonsamt eliminerar oönskat hår på ett säkert sätt. Därför använder vi Sapphire diodlaser, Depilight diodlaser och Active IPL på våra kliniker. En laser hårborttagning med Sapphire garanterar att du får marknadens bästa resultat och är den snabbaste vägen till att bli hårfri då den har 2400W och en uteffekt på 10-15Hz per sekund, dessa egenskaper är det som avgör hur pass effektiv en diodlaser är, ingen annan diodlaser har denna styrka.

Varför behövs det flera behandlingar?

På de flesta ställen på kroppen är 20-30% av hårstråna i växtfas och det är dessa hårsäckar som förstörs vid hårborttagningsbehandlingen. De hårstrån som är i aktiv fas faller av ca 2 veckor efter hårborttagningsbehandlingen men där växer det upp nya strån, som varit i vilofas, efter 1-2 månader och det är då dags för en ny behandling.

Har du några frågor?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.


DISCLAIMER - Resultaten kan variera från person till person
Tel: 010- 333 33 13 | E-post: info@lifetimeclinic.se

Få erbjudanden och rabatter

Ange namn och epostadress för att få aktuella erbjudanden och rabatter.

Aktuella erbjudanden