Microtox

Microtox är den senaste behandlingen i segmentet av behandlingar som är till för att få lyster på ett effektivt och naturligt sätt. Genom att blanda botolinum toxin A och Skinko som är en koncentrerad hyaluronsyra-serum får man en cocktail som ger en naturlig lyster och ett mjukt ansiktsuttryck. Genom att använda en behållare med guldöverdragna titan-nålar så injiceras sedan lösningen i ansiktet eller halsen. Denna cocktail är alltså kombinationen utav två av de mest effektiva och beprövade ämnen som används inom estetiska behandlingar idag.

Anledningen till behandlingens popularitet är att man på ett snabbt och skonsamt sätt reducerar fina linjer och porer. Resultat blir ett slätare helhetsintryck och lyster.

Andra fördelar med Microtox är att man får många av botolinumtoxinets effekter samtidigt som man behåller sitt naturliga utryck och mimik.

Estetiska Injektionsrådet

Lifetime Clinic har flera behandlare som är Certifierad för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare och erbjuder dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val. Kliniker som använder loggan ”Certifierad för estetisk injicering” har personal som klarat av denna examination.
Alla med rätt medicinsk utbildning som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar kan certifiera sig och förväntas följa det etiska kontraktet som de förbinder sig till vid certifieringen.

För mer information besök www.estetiskainjektionsradet.se

Vidare så är vi sedan 2018 en ”Juvederm-klinik” vilket innebär en kvalitetsstämpel inom inejktionsbehandlingar.

Alla våra injektionsbehandlingar utförs av legitimerade läkare eller sjuksköterskor. Vi behandlar inte personer under 18 år.

Välkommen att kontakta oss på Lifetime Clinic – så lyfter vi ditt utseende!