Migränbehandling

Botox mot migrän och spänningshuvudvärk

Många med migrän och spänningshuvudvärk kan bli hjälpta av en botoxbehandling. Migrän är en av våra vanligaste sjukdomar. Det tydligaste tecknet på migränanfall är svår huvudvärk. De kan bland annat utlösas av stress, sömnbrist, fasta, kost och för kvinnor ibland hormonella förändringar. Behandlingen kan göras med injektioner av Botox (botulinum toxin).

Migrän och spänningshuvudvärk påverkar livskvalitén för många och är en av de vanligaste orsakerna till sjukskrivningar. Med hjälp av botox kan 7 av 10 få hjälp.

Man kan inte bota migrän med Botoxinjektioner men man kan lindra besväret, många människor upplever huvudvärk attacker kan vara mildare eller mer sällsynta. Injektion av Botox görs i musklerna mellan ögonbrynen och i vissa fall kräver tillägg i den temporala musklerna.

Resultatet av behandlingen är märkbart efter ca 1 vecka och varar mellan 4 till 6 månader.

Estetiska Injektionsrådet

Lifetime Clinic är certifierad av Estetiska Injektionsrådet, det innebär att flera av våra läkare och sjuksköterskor är medlemmar hos dem. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och erbjuder dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val för dina injektionsbehandlingar.
Kliniker som använder deras logotyp har medarbetare som klarat av denna examination vilket består av hårda tester i anatomi och injektionsteknik.

Intresserad av en behandling – eller vill du bara veta mer? Välkommen att höra av dig till oss på Lifetime Clinic!


DISCLAIMER - Resultaten kan variera från person till person
Tel: 010- 333 33 13 | E-post: info@lifetimeclinic.se

Få erbjudanden och rabatter

Ange namn och epostadress för att få aktuella erbjudanden och rabatter.

Aktuella erbjudanden