Muskelavslappnande Medel

MUSKELAVSLAPPNANDE MEDEL FÖR REDUCERING AV RYNKOR OCH LINJER

Injektionsbehandlingar med muskelavslappnande medel är nu världens vanligaste förekommande estetiska injektionsbehandling. Tack vare hög säkerhet, goda resultat och att det är en snabb och enkel behandling. Vi använder ett välbeprövat läkemedel, botulinumtoxin, som funnits i mer än 20 år och har använts bland annat inom sjukvården för att till exempel behandla muskelsjukdomar. På senare tid har det även blivit allt vanligare att det används i estetiska behandlingar för att reducera rynkor och fina linjer.

Välkommen att kontakta oss på telefon 010-333 33 31 eller info@lifetimeclinic.se.

MOTVERKAR RYNKOR OCH FINA LINJER

När du skrattar, blir arg eller koncentrerar dig spänns din ansiktsmuskulatur och framkallar rynkor och linjer i ansiktet. Eftersom hudens elasticitet minskar med åren tenderar rynkorna att bli kvar. Detta motverkar muskelavslappnande medel.

Medlet sprutas in i utvalda små ansiktsmuskler för att släta ut rynkor. Då det blockerar nervimpulserna till de utvalda ansiktsmusklerna får det dem att slappna av vilket gör att den överliggande huden slätas ut. Andra nervfunktioner som finns i huden påverkas inte, utan enbart den specifika muskeln som man vill komma åt.

LIFETIME CLINIC ANVÄNDER INTE MEDEL SOM TESTATS PÅ DJUR

Galdermas cellbaserade analys för två olika typer av muskelavslappnande medel har godkänts av läkemedelsverket i Sverige.

Viktigt är att godkännandet från läkemedelsverket är specifikt för Galdermas muskelavslappnande medel och innefattar inte muskelavslappnande medel från andra tillverkare, vilka kommer att fortsätta med sina djurbaserade tester.

VILKA OMRÅDEN KAN BEHANDLAS?

  • De horisontella rynkorna i pannan
  • Glabella – bekymmersrynkan mellan ögonbrynen
  • Kråksparkar
  • Ögonbrynslyft
  • Näsrynkor
  • Apelsinhaka
  • Gummy smile
  • Läpplyft
  • Halslyft

EN SMIDIG OCH SMÄRTFRI BEHANDLING

En behandling hos oss är en snabb och smärtfri procedur, som utförs på ett säkert sätt men ändå inte tar mer än 10-20 minuter.

Vid behandling så injiceras små mängder av medlet i de områden som har valts ut för behandling. Nålen är så tunn och mängden vätska som injiceras är så liten att patientens upplevda obehag är väldigt litet. ”Det kändes inte mer än som ett myggbett” är en kommentar vi har ofta har hört från patienter som genomgått en behandling.

Vi kan lokalbedöva det aktuella området om så önskas, men det är absolut inte nödvändigt. Efter en behandling kan du utan problem återgå till arbete eller aktiviteter som inte är fysiskt krävande.

VIKTIGT ATT BEHANDLINGEN UTFÖRS HELT KORREKT

Resultatet av en behanding är helt beroende av att den utförts korrekt: exakt rätt mängd av det aktiva ämnet ska införas på exakt rätt plats. Ansiktsmuskulaturen är en komplicerad del av anatomin och ställer höga krav på kompetens hos utföraren. På Lifetime Clinic har vi utfört en stor mängd behandlingar och har de rätta kunskaperna och erfarenheten att utföra varje detalj på helt rätt sätt.

Resultatet av en behandling syns snabbt, redan efter 3-10 dagar i vanliga fall. I vissa fall kan det ta uppemot två veckor. Resultatet av en behandling kvarstår i normala fall i 3-4 månader. Därefter kan behandlingen upprepas. För varje behandling så brukar varaktigheten dessutom öka.

Estetiska Injektionsrådet

Lifetime Clinic är certifierad av Estetiska Injektionsrådet, det innebär att flera av våra läkare och sjuksköterskor är medlemmar hos dem. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och erbjuder dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val för dina injektionsbehandlingar.
Kliniker som använder deras logotyp har medarbetare som klarat av denna examination vilket består av hårda tester i anatomi och injektionsteknik.

Intresserad av en behandling – eller vill du bara veta mer? Välkommen att höra av dig till oss på Lifetime Clinic!

Har du några frågor?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.


DISCLAIMER - Resultaten kan variera från person till person
Tel: 010- 333 33 13 | E-post: info@lifetimeclinic.se

Få erbjudanden och rabatter

Ange namn och epostadress för att få aktuella erbjudanden och rabatter.

Aktuella erbjudanden