Profhilo

PROFHILO för återbyggnad av vävnad

Bio-remodeling är ett revolutionerande och innovativt föryngrande alternativ för estetiska behandlingar, den attackerar direkt slappheten i huden och fokuserar på att bygga vävnad. PROFHILO® är den första hyaluronsyra-baserade produkt som tillverkats helt utan användning av kemiska tvärbindningsmedlet (BDDE) och är ensam om att återskapa förlorad vävnad.

Minskning av initial hud slapphet

Den åtstramande verkan är ett resultat av hög molekulärvikt av hyaluronsyra som neutraliserar slappheten i huden och ger en lätt lyft.
PROFHILO® är din nya allierade mot åldrande som ger näring åt hudceller och återställer fasthet i huden, med en förlängd hållbarhet. Det är en produkt med mycket god vävnadsintegration, som består av mycket ren kvalitet i hyaluronsyra som produceras av biofermentation.

På grund av sin höga renhet och frånvaro av tillsatser, bl.a BDDE som många andra fillers innehåller, erbjuder PROFHILO® större säkerhet och därför färre biverkningar. Den patenterade tekniken i PROFHILO® erbjuder en förlängd hållbarhet. Injektion behövs på endast fem punkter för att erbjuda en maximal komfortabel behandling med synliga resultat efter bara två sessioner.

5-PUNKTSBEHANDLING (BAP TEKNIK)

BAP-tekniken (Bio Estetiska Points), som har granskats och utvecklats av IBSA är baserat på 5 injektionsställen, speciellt utvalda för att minimera riskerna och maximera spridningen av produkten i i ansiktet. Faktum är att PROFHILO® är särskilt framställt för behandling av hudens slapphet i malara och submalara områden. Det injiceras i den djupa hudlagret. Hybridkombinationen tillåter återstabilisering av fysiologiska nivåer av endogen Hyaluronsyra och förbättring av hudens fukt.

VARFÖR PROFHILO?

Rent – Består av en mycket ren kvalitet hyaluronsyra som produceras av biofermentation.
Säkert – Tack vare sin höga renhet och frånvaro av tillsatser, erbjuder PROFHILO® ökad säkerhet och därmed färre biverkningar.
Effektivt – den patenterade tekniken för PROFHILO® återskapar förlorad vävnad, detta är något som filler eller Skinbooster inte kan göra.

Estetiska Injektionsrådet

Lifetime Clinic är certifierad av Estetiska Injektionsrådet, det innebär att flera av våra läkare och sjuksköterskor är medlemmar hos dem. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och erbjuder dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val för dina injektionsbehandlingar.
Kliniker som använder deras logotyp har medarbetare som klarat av denna examination vilket består av hårda tester i anatomi och injektionsteknik.

Intresserad av en behandling – eller vill du bara veta mer? Välkommen att höra av dig till oss på Lifetime Clinic!


DISCLAIMER - Resultaten kan variera från person till person
Tel: 010- 333 33 13 | E-post: info@lifetimeclinic.se

Få erbjudanden och rabatter

Ange namn och epostadress för att få aktuella erbjudanden och rabatter.

Aktuella erbjudanden