PRP

Botox

PRP för hudföryngring och håravfall

Prp (Platelet Rich Plasma) som ofta kallas vampyrmetoden har tagit världen med storm och är en behandling för dig som önskar en fräschare, fastare och slätare hud. Blodplasma med höga koncentrationer av blodplättar som innehåller en kraftfull blandning tillväxtfaktorer injiceras i huden för att stimulera vävnad och cellbildning.

PRP är således kroppens eget system för läkning och återuppbyggnad. Din kropp gör alltså jobbet själv och vår roll är att omfördela resurser från armvecket till en den plats i ditt ansikte där föryngring och återuppbyggnad är önskvärd.

ESTETISKA INJEKTIONSRÅDET

Lifetime Clinic har en eller flera behandlare som är Certifierad för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare och erbjuder dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val. Kliniker som använder loggan ”Certifierad för estetisk injicering” har personal som klarat av denna examination.
Alla med rätt medicinsk utbildning som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar kan certifiera sig och förväntas följa det etiska kontraktet som de förbinder sig till vid certifieringen.

För mer information besök www.estetiskainjektionsradet.se

Vidare så är vi sedan 2018 en ”Juvederm-klinik” vilket innebär en kvalitetsstämpel inom inejktionsbehandlingar.

Alla våra injektionsbehandlingar utförs av legitimerade läkare eller sjuksköterskor. Vi behandlar inte personer under 18 år.

Välkommen att kontakta oss på Lifetime Clinic – så lyfter vi ditt utseende!