Skinbooster

För:

  • Hög återfuktande effekt
  • Bibehålla vävnad i ansiktet

Skinboosters för återfuktning på djupet, förbättra hudens kvalitet och ge en naturlig lyster

Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unika förmåga att binda vatten. Skinboosters består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen till skillnad mot för kroppens egen hyaluronsyra. Fillern injiceras i mikro-doser under huden där det drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning, vilket gjort att använding av fuktkrämer blivit allt mer överflödig.

Detta är en typ hyaluronsyra filler med det specifika målet att göra huden slät, mjuk och återfuktad. Dessa fillers hjälper till att attrahera och hålla fukt i huden för att återställa en frisk naturlig lyster. Denna produkt har också en anti-oxidationsmedel, hjälper till att förhindra uppbyggnaden av fria radikaler i huden, så effekten av behandlingen kan förlängas.

När ska man påbörja en behandling?

Skinbooster rekommederas från ca 23 års ålder. Rynkor och volymförlustbehandlingar bör inledas så snart som man ser en rynka utvecklas och fortfarande är fortfarande ”mjuka”. Om dessa rynkor
försummas de blir ”inrotad” och ”ärr liknande” och de tenderar att bli svårare att behandla framgångsrikt.

Behandlingsprogram och områden som skall behandlas

Ett typiskt behandlingsprogram med Skinboosters består av tre initiala behandlingar med 2 till 4 veckors mellanrum. Efter en sådan 3-stegsbehandling är rekommendationen att man underhåller med en behandling vad 6:e månad.

Estetiska Injektionsrådet

Lifetime Clinic är certifierad av Estetiska Injektionsrådet, det innebär att flera av våra läkare och sjuksköterskor är medlemmar hos dem. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och erbjuder dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val för dina injektionsbehandlingar.
Kliniker som använder deras logotyp har medarbetare som klarat av denna examination vilket består av hårda tester i anatomi och injektionsteknik.

Intresserad av en behandling – eller vill du bara veta mer? Välkommen att höra av dig till oss på Lifetime Clinic!


DISCLAIMER - Resultaten kan variera från person till person
Tel: 010- 333 33 13 | E-post: info@lifetimeclinic.se

Få erbjudanden och rabatter

Ange namn och epostadress för att få aktuella erbjudanden och rabatter.

Aktuella erbjudanden