Tandblekning

Tandblekning

Alla har långt ifrån lika bra kvalitet på tänder eller naturligt vita tänder från början. Därav lider många av missfärgade tänder pga mat, medicinering, dryck eller rökning. Färgen på tänder kan alltså variera av många olika anledningar men det vanligaste är att de naturligt blir mörkare med åren.

SENASTE TEKNIKEN

Att bleka tänderna har idag blivit en väldig populär behandling och det finns flera metoder som går att välja mellan, dock så är inte alla lämpliga för alla sorts tänder. Metoderna som ger goda resultat är laserblekning, ultraljudsblekning men den metod som är effektivast och skonsammast mot tänderna som också är det senaste inom tandblekning är plasmaljusblekning(LED). Med senaste plasmateknologin(LED) erbjuder vi er en snabb och enkel lösning för vitare tänder, denna metod gör även så att tänderna och emaljen blir starkare.

Metoden är ledande för säker och effektiv tandblekning där man kan se tydliga resultat, vilket i genomsnitt motsvarar 7 nyanser vitare för ett behandlingstillfälle enligt Vitapan Classic’s nyansnivåer. Normalt krävs inte upprepade behandlingar för att uppnå ett tillfredsställande resultat. Vår klinikbehandling är perfekt för dig som vill ha effektiva och snabba resultat på ett behagligt sätt. Behandlingen utförs på våra kliniker vid ett och samma behandlingstillfälle som tar sammanlagt 40-60 minuter beroende på om du väljer en Full Smile eller Fast Smile. Gelen som vi använder innehåller 6% väteperoxid.

SKONSAMT MOT TÄNDERNA

Den främsta orsaken som avgör om en tandblekning är skonsam eller inte är den gel som man använder samt vilket ljus metoden har för att bleka tänderna, alltså kan båda den gel och ljus man använder vara skadligt för tanden. Det är därför vi har valt att jobba med en gel som har ett neutralt pH- värde, dvs säga 7, vilket innebär att blekningen inte kommer att förändra emaljmolekylernas struktur eller etsa tandytan. Dessutom innehåller den gel vi använder ämnen som motverkar ilningar, reparera skador och stärker tänderna på tandemaljen. Detta gör att du faktiskt får starkare och friskare tänder efter en tandblekning hos oss.

Den andra orsaken till ilningar och sensibilitet vid tandblekning är ljusblekning med lampa som avger värme, till exempel metoder som använder laser. Detta är mycket smärtsamt och obehagligt för patienten och kan faktiskt skada tandnerven permanent. Den metod vi använder, plasmaljus(LED), är effektiv utan att avge värme. Vidare så är plasmaljus fritt från UV-ljus och skadliga våglängder.

Denna kombination gör att biverkningar är mer sällsynta vid tandblekning med den metod vi använder, förekommande ilningar är övergående och ofarliga.

VARFÖR SKALL DU BLEKA TÄNDERNA MED Plasmaljus(LED)

  • Senaste metoden på marknaden
  • Ämnen som stärker emaljen och motverkar ilningar
  • Räcker oftast med en behandling
  • Resultat direkt i våra kliniker
  • 4 till 10 nyanser vitare tänder
  • LED-ljuset avger inte värme
  • PH-neutralt gel skadar inte tänderna
  • Prime Protect för remineralisering av emaljen och minimering
   biverkningar, detta gör att man kan äta och dricka vad som helst direkt efteråt

Välkommen in för en kostnadsfri konsultation hos någon av våra specialutbildade behandlare.


DISCLAIMER - Resultaten kan variera från person till person
Tel: 010- 333 33 13 | E-post: info@lifetimeclinic.se

Få erbjudanden och rabatter

Ange namn och epostadress för att få aktuella erbjudanden och rabatter.

Aktuella erbjudanden