Så här går det till

Hur går behandlingen till?

Vid behandlingen stryker vi först på en lotion på huden. Därefter håller vi en kyld ljusprisma mot huden. Genom denna ljusprisma kommer sedan ljuset i intensiva ljuspulser och vi flyttar prismat för att behandla nästa område. Du upplever det hela som en ljusblixt, ungefär som en fotoblixt. Både Du och vi använder speciella skyddsglasögon vid behandlingen. Ljuset är inte direkt farligt men kan upplevas bländande eftersom det är så starkt. Därför kan du med fördel också blunda då vi behandlar dig. Det känns att det hettar till i huden, men upplevs vanligtvis inte speciellt smärtsamt. Vi torkar sedan bort gelen och du kan nu känna att det hettar lite i huden och den är lite extra rodnad.

Hur går behandlingen till med Starlux?

Vid behandlingen stryker vi först på en kall gel på huden. Därefter håller vi en ljusprisma några millimeter från huden. Genom denna ljusprisma kommer sedan ljuset i intensiva ljuspulser och vi flyttar prismat för att behandla nästa område. Du upplever det hela som en ljusblixt, ungefär som en fotoblixt. Både Du och vi använder speciella skyddsglasögon vid behandlingen. Ljuset är inte direkt farligt men kan upplevas bländande eftersom det är så starkt. Därför kan du med fördel också blunda då vi behandlar dig. Det känns att det hettar till i huden, men upplevs vanligtvis inte speciellt smärtsamt. Vi torkar sedan bort gelen och du kan nu känna att det hettar lite i huden och den är lite extra rodnad.

Hur fungerar laser

Laserljuset går genom huden direkt ner till blodkärlen som löds ihop och försvinner. Sprutbehandlingen gör så att kärlen drar ihop sig. Vissa kärl lämpar sig bäst för laserbehandling och för andra kärl får man bäst resultat med injektionsbehandling. Ibland kan man för snabbaste och effektivaste resultat kombinera behandlingsmetoderna.

Vilken behandling är bäst för mig?

Vilken typ av teknik som lämpar sig för just att ta bort dina missprydande kärlbristningar måste vi bedöma vid ditt besök hos oss och du får därefter förslag om den lämpligaste behandlingen för Din del.

Flera behandlingar

Vill du vara kvitt dina blodkärl till sommaren kan man inte påbörja din behandling i slutet av maj. Däremot är vinterperioden lämplig för att man skall hinna se fint resultat till sommaren.
Normalt krävs mellan 4-7 behandlingar.

Kan jag få nya kärl igen?

De kärlbristningar som försvunnit kommer som regel inte tillbaks. Du kan däremot få nya kärlbristningar vilka behöver behandlas. Dessa kärlbristningar hade du fått även om du inte behandlats alls. Det är alltså inte så att kärlen försvinner på ett ställe för att dyka upp på ett annat. De kvinnor som har benägenhet att få kärlbristningar bildar hela tiden nya ådernät. Denna nybildning kan dock variera med olika yttre faktorer såsom graviditet mm. Efter avslutad behandling räcker det kanske med en ”touch up” efter ett par år för att bibehålla resultatet.

Ärftlighet

Kärlbristningar är vanligtvis ärftligt och ofta så bildas det nya kärl efter några år. Det innebär att vi rekommenderar dig att för bästa resultat underhålla med en behandling vart eller vartannat år.

Avbokning

Om du inte har möjlighet att komma på din bokade tid så ber vi dig avboka via telefon på 010-3333313 senast 24 timmar innan. Annars debiteras du med 30% av behandlingens kostnad.


DISCLAIMER - Resultaten kan variera från person till person
Tel: 010- 333 33 13 | E-post: info@lifetimeclinic.se

Få erbjudanden och rabatter

Ange namn och epostadress för att få aktuella erbjudanden och rabatter.

Aktuella erbjudanden