Blogg

2017-07-17

Sommarkampanj på hårtransplantation

Transplantera upp till 4000 grafts för 25 000 kr!
Just nu har vår sommarkampanj på hårtransplantation dragit igång där du kan transplantera upp till 4000 grafts för endast 25 000 kr. Operationen utförs av våra kirurger i Istanbul där boende på 4- eller 5-stjärnig hotell och transporter i Istanbul ingår i priset.

HTP Campaing, Linkedin

2017-06-01

Passa på att ta del av vår julikampanj

I juli månad har vi rabatterat våra tandbleknings priser så alla kan få chansen och ha de fina leendet. Vem vill inte skina i munnen.

julikampanj17_833x436_2

2017-06-13

CoolSculpting VIP Event, Den 13:e juni

Missade du våran CoolSculpting VIP event som var nu den 13 juni?
Var redo nästa kommer i mitten av augusti.
Mer info kommer snart.

2017-06-01

CoolSculpting VIP Event

CoolSculpting VIP Event!
Du är varmt välkommen till vår exklusiva CoolSculpting event i vår Kista klinink!
Ni som kommer att delta i eventet har möjligheten att köpa 4 cyklar och få en gratis eller 6 cyklar och få 2 gratis.
Detta gäller endast 2v efter evenetet, 1 cykel har ett värde på 4900:-
Vad är cyklar? Jo det får ni reda på under eventet, på eventet kommer vi att prata om CoolSculpting behandlingen och ni kommer få chansen att ställa era frågor samtidigt som ni kan njuta av gott tilltugg och dryck.
När? Tisdag den 13:e juni kl. 18:00
Var? Lifetime Clinic på Kistagången 26, Kista
OSA? Namn + Antal till info@lifetimeclinic.se

CS event Juni 2017

2017-06-01

Passa på att ta del av vår junikampanj

LTC_50mg_junikampanj17_1200x628

2017-05-15

COLLSCULPTING MAJ TÄVLING

Är du trött på att aldrig bli av med det eländiga fettet på din kropp? Är dina fettdepåer kvar oavsett hälsosam livsstil såsom sund kost, diet eller träning? Eller vill du helt enkelt minska i volym?

Oroa dig inte vi finns här för att hjälpa dig. Hos oss kan du boka en kostnadsfri konsultation för CoolSculpting behandling. Bokar du in en konsultation innan den 30:e så har du chansen att delta i våran tävling där du vinner ett presentkort på ett värde av 4900kr för CoolSculpting behandlingen. Ring in och boka din konsultation idag för att kunna delta i våran CoolSculpting tävling. När du bokar in dig så blir du automatisk en deltagare i våran tävling. Vi kommer att lotta ut 4st lyckliga vinnare, som vi även kommer presentera på våran Facebook och Instagram sida efter tävlingens slut. Ett villkor är att du utnyttjar ditt presentkort senast den 30:e Juni.

CS Maj Tävling -50

2017-04-28

Passa på att ta del av vår Majkampanj, visa upp bilden på din nästa behandling!

CoolSculpting Maj Tävling -1

2017-03-23

Välkommen till en informationskväll i Göteborg den 29 mars!

Välkommen till en informationskväll med fokus på  laserhårborttagning, fillers, samt microneedling den 29 mars kl. 17.00-20.00.

Under kvällen kommer vi ge information om våra behandlingar om hur du kan bli kvitt oönskad med den senaste tekniken inom diodlaser, om hur vår tanblekning är skonsam mot emaljen samt hur effektiv en Dermapen-behandling är mot saker som hudbristningar, akneärr, eller bara som hudföryngring .

Detta händer

•   Kostnadsfri föreläsning
•   Möjlighet att ställa frågor till vår läkare och terapeuter
•   VIP-kort för hela 2017
•   Kostnadsfri konsultation vid tidsbokning på plats
•   Smörgås och juice

Inbjudan gäller för dig och en vän.

Tid & plats

Onsdag den 29 mars kl. 17.00-20.00, Lifetime Clinic, Kungsportsavenyn 22.

Anmälan

Anmäl dig senast den 27 mars till info@lifetimeclinic.se med ”Informationskväll” som rubrik.

Varmt välkommen!

 

 

2017-03-14

Grattis Skärholmen!

Skrhlmn Clinic_Nyhet (small size)

Idag onsdag den 14/3 har vi invigning av vår största klinik hittlis mitt i Skärholmen centrum ovanför SEB-banken. Kom gärna förbi för att ta del av våra otroliga erbjudanden, konsultation eller bara för att ta en fika med våra medarbetare så kan dem berätta om vår starkaste diodlaser som har sin premiär i Skärholmen under mars-månad. Följ oss på instagram och Facebook för öppningserbjudanden!

 

 

2017-02-22

Missa inte våra erbjudanden – besök oss på våra sociala medier

marskampanj

marskampanj

 

 

2017-02-10

Ny Prislista på Ipl/Laserbehandlingar

En ny prislista gäller för våra Ipl/laserbehandlingar fr.o.m den 15 mars, gå in under behandlingen för att se vad just din favoritområde kostar.

 

 

2017-01-09

Press event om fettfrysning med CoolSculpting den 11 januari!

CoolSculpting är en effektiv behandling för den som önskar bli av med lokala fettdepåer på kroppen – utan att behöva ta till kirurgi. Med CoolSculpting fryser man ner och avlägsnar fettceller på ett permanent och säkert sätt. Mer än 1,5 miljoner behandlingar har gjorts över hela världen och är den enda FDA godkända (amerikanska motsvarigheten till Läkemedelsverket) fettfrysningsbehandlingen i Sverige.

Under kvällen kommer vi har föreläsning om hur behandlingen går till samt så har deltagarna möjlighet att ställa frågor om behandlingen och vilka resultat som kan uppnås.

 

 

2016-12-10

Coolsculpting

 

 

2016-11-14

Grattis Göteborg!

Måndag den 14/11 slår vi upp portarna till vår största klinik mitt på Avenyn. Kom gärna förbi vår fräscha klinik på kungsportavenyn 22 för att träffa våra medarbetare eller för en konsultation så kan vi berätta om vad som är på gång i kliniken samt om spännannde nyheter som trådlyft och CoolSculpting. Följ oss på instagram och Facebook för öppningserbjudanden!

 

 

2016-10-02

Nu kan du handla med Klarna som betalsätt – Faktura och Konto

Äntligen har vi nöjet att kunna erbjuda våra kunder ett nytt och tryggt sätt att betala för Lifetime Clinics behandlingar!

Nu kan vi erbjuda alla kunder på Lifetime Clinic att handla med Klarna. Vi ser mycket positivt på vårt nya samarbete med Klarna och hoppas att alla som föredrar att betala med faktura kommer tycka om vår nya service.

Sedan en tid tillbaka kan man som kund på Lifetime Clinic välja Klarna som betalsätt för sina behandlingar. För tillfället erbjuder vi Klarna Faktura och Klarna Konto.

Fråga oss mer när du bokar tid!


DISCLAIMER - Resultaten kan variera från person till person
Tel: 010- 333 33 13 | E-post: info@lifetimeclinic.se

Få erbjudanden och rabatter

Ange namn och epostadress för att få aktuella erbjudanden och rabatter.

Aktuella erbjudanden