Hårtransplantation

hårtransplantation

Med ett team som utfört över 10 000 hårtransplantationer är vi på Lifetime Clinic stolta med att ha mest erfarenhet i Sverige. Tack vare vår Fue-metod är vi en världsledande klinik och har specialiserat oss på en skonsam hårtransplantation med ett naturtroget resultat helt utan ärr.

Med en skriftlig garanti på våra hårtransplantationer kan du vara säker på att Lifetime Clinic är det trygga valet för ditt utseende. På konsultationen får du också veta mer om oss och vår behandlingsmetod och vi svarar på alla dina frågor och förklarar hur vi kan hjälpa dig med ditt håravfall.

Vi på Lifetime Clinic lägger stor vikt vid att du som funderar på en hårtransplantation skall ha en bra förståelse för vad som är möjligt att göra och vilka alternativen vi kan erbjuda dig.

Om hårtransplantationer

Det finns olika typer av hårtransplantationer som FUE-metoden och STRIP-metoden. De senaste åren har metoderna för att transplantera hår har utvecklats.

Hårtransplantation är en typ av behandling som innebär att man förflyttar en hårsäck från ett givarområde, som sitter i bakhuvudet och på sidorna av huvudet, till ett område på hjässan som har drabbats av håravfall. Då hårsäckarna i givarområdet är friska och resistenta mot håravfall kommer de transplanterade hårsäckarna att producera hår för alltid.
Vi på Lifetime Clinic arbetar med FUE-metoden som är en avancerad hårtransplantation som utförs helt utan skalpell och stygn. Hårsäckarna avlägsnas en och en från givarytan med hjälp av millimeterstora mikrokirurgiska instrument. Många jämför en FUE-metoden som ett tandläkarbesök.

Många kliniker använder än idag vad man kallar Strip-transplantation, där skärs en hudremsa med hårrötter ut från patientens bakhuvud. Hudremsans storlek kan variera helt beroende av det antal hår som skall transplanteras. en ca 10 cm lång och 2 cm bred hudremsa avlägsnas från baksidan av huvudet och går från öra till öra med hjälp av en skalpell varpå huden sedan sys ihop. Denna typ av transplantation ger synliga ärr samt nedsatt känsel i bakhuvudet.

Har du några frågor?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.


DISCLAIMER - Resultaten kan variera från person till person
Tel: 010- 333 33 13 | E-post: info@lifetimeclinic.se

Få erbjudanden och rabatter

Ange namn och epostadress för att få aktuella erbjudanden och rabatter.

Aktuella erbjudanden