Behandlingsdagen

Behandlingen börjar vanligtvis kl 09:00 och genomförs under dagens lopp, normalt tar en behandling ca 5 timmar. Du kommer först att gå igenom dagens rutiner med en sköterska. Vi tar före-bilder och ditt hår kortas ner inför själva operationen. Sedan får du lokalbedövning och känner ingenting under eller efter behandlingen. De flesta kopplar av med en film under behandlingen medans andra somnar eller jobbar med datorn. Därefter börjar vi plocka ut hårsäcksgrupperna och efter en stund bjuder vi på fika.

Lunch

När vi är klara med att plocka ut hårsäcksgrupperna är det dags för lunch. Där får du välja fritt från vår meny och det blir en tid för en bensträckare eller avkoppling.

Dags för transplantation

Efter lunch går du och designteknikern igenom var du vill sätta hårsäckarna samt hur designen för hårlinjen ska se ut. Då vi har en gedigen erfarenhet av hårtransplantationer kommer vi hela tiden att komma med förslag och tips under själva designsättningen, i slutändan är det viktigaste att det blir så som du önskar. Efter behandlingen kan du återgå till dina vardagssysslor samt köra bil. Du kommer självklart få nödvändig information på vad du bör tänka på den närmaste tiden efter behandlingen.

Har du några frågor?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.


DISCLAIMER - Resultaten kan variera från person till person
Tel: 010- 333 33 13 | E-post: info@lifetimeclinic.se

Få erbjudanden och rabatter

Ange namn och epostadress för att få aktuella erbjudanden och rabatter.

Aktuella erbjudanden