Boka Prophilo i Stockholm – Lifetime Clinic - Lifetime Clinic
Kontur

Boka Prophilo i Stockholm – Lifetime Clinic

Boka Prophilo i Stockholm – Lifetime Clinic

Prophilo är en utmärkt metod för remodelling utan kirurgi, det vill säga bio-remodelling. Läs om Prophilo i Stockholm och boka din behandling här!

Prophilo är en utmärkt metod för remodelling utan kirurgi, det vill säga bio-remodelling. Läs om Prophilo i Stockholm och boka din behandling här!

Prophilo Stockholm

För dig som ännu inte har hört talas om Prophilo kan vi berätta att det är ett av de senaste tillskotten av fillers. Uppgiften är dock att återskapa förlorad vävnad och fylla ut för att ge volym på exakta ställen, kanske för att bygga mer volym i käkben, haka eller göra en rakare näsa. Det har samtidigt en åtstramande och en föryngrande effekt.

Prophilo är en revolutionerande produkt i den bemärkelse att den inte innehåller något kemiskt tvärbindningsmedel. Det är också den enda produkten i sitt slag som kan återskapa förlorad vävnad. När du bokar Prophilo i Stockholm injicerar en av våra certifierade behandlare medlet i önskat område – med precision och en korrekt teknik.

Återställer struktur och elasticitet

Den hyaluronsyra som finns naturligt i huden försvinner gradvis med åldern. Detta betyder också att fuktbalans, struktur och färg försämras. Med Prophilo bygger vi på med kroppens eget uppbyggnadsmedel hylauronsyra av hög koncentration – helt utan att skada hud eller vävnad utan tvärtom, återställa den.

Prohilo är känd för sin renhet och avsaknad av kemiska tillsatser. Detta minimerar riskerna och maximerar en jämn spridning i det behandlade området. Medlet är utvecklat främst för att reducera och motverka slapphet i huden.

Så går behandlingen till

På Lifetime Clinic utför vi Prohilo i Stockholm på samtliga av våra kliniker. Boka i Skärholmen, Kista eller i Högdalen samt på våra andra kliniker i landet. Behandlingen går till på följande sätt:

Medlet injiceras i hudens yttersta lager av en certifierad injicerare

Hyaluronsyran sprider sig i epidermis och aktiverar kroppens egen hydrering

Elastin och kollagenbildningen ökar och föryngrar din hy

Prophilo går att göra på flera områden.

Ansikte

Händer

Hals och dekolletage

Armar

Du kan se omedelbar effekt men ett fulländat resultat syns först efter två månader. Ofta rekommenderas först en kur men sedan kan du underhålla resultatet med ett par behandlingar om året.

Vem bör göra den?

Eftersom ung hud fortfarande inte lider av brist på hyaluronsyra i den utsträckningen rekommenderas den som är över 30 att göra Prophilo. Känner du att du börjar tappa volym på olika ställen eller att huden är mycket slapp här eller där – ja då är Prohilo en behandling för dig.

Medicinsk utbildning och certifiering av Estetiska Injektionsrådet

På Lifetime Clinic vill vi att du alltid ska känna dig trygg när du behandlas, oavsett om det är en behandling av Prophilo i Stockholm eller bokning av fillers i Örebro. Hos oss jobbar kvalificerade läkare och sjuksköterskor samt certifierade injicerare som har fått sin certifiering av Estetiska Injektionsrådet.

Är du nyfiken på vad Prophilo kan göra för dig? Kontakta oss och boka en kostnadsfri konsultation redan idag. Våra tillmötesgående behandlare guidar dig och berättar mer samt ger dig information om ditt förväntade resultat.

Stockholms konstnärliga stadsdel


Södermalm är en av Stockholms mest avslappnade, multi kulturella och kreativa stadsdel. Det finns sevärdheter och aktiviteter för alla. Till en början finns det många pubar och restauranger som innehåller olika kulturer från hela världen. Sevärdheter såsom Fotografiska museet, kungliga slottet, Nobel Prize Museum, Stortorget, Storkyrkan, Riddarholmskyrkan, Livrustkammaren, Medeltidsmuseet och Avicii Arena (Globen) är endast några av som attraktionerna som Södermalm erbjuder.