Säkra behandlingar med fillers i Stockholm – Lifetime Clinic - Lifetime Clinic
Kontur

Säkra behandlingar med fillers i Stockholm – Lifetime Clinic

Säkra behandlingar med fillers i Stockholm – Lifetime Clinic

Boka fillers i Stockholm när du vill ge huden en uppfräschning, strama upp slapp hy, addera volym i läppar eller reducera ett trött intryck under ögonen.

Boka fillers i Stockholm när du vill ge huden en uppfräschning, strama upp slapp hy, addera volym i läppar eller reducera ett trött intryck under ögonen.

Boka fillers i Stockholm

Med fillers kan du ändra eller förstärka konturer i ansiktet, göra en läppförstoring och fylla ut rynkor och ärr. Med åren förlorar huden sin spänst och fyllighet och med filler kan du lätt åtgärda det genom en enkel och skonsam behandling. Boka fillers i Stockholm hos Lifetime Clinic. Hos oss jobbar några av landets bästa behandlare som är certifierade för estetisk injicering. 

En av de stora fördelarna med fillers är att du ser resultat omgående efter behandlingen. Ingen konvalescensperiod eller sjukskrivning behövs, du kan återgå till arbetet direkt efteråt. Hos oss kan du boka behandling av fillers i Stockholm och omnejd – i Kista, Högdalen och Skärholmen.

Märken av fillers på våra kliniker i Stockholm

Marknaden har idag ett brett utbud av fillers för olika ändamål. Här på Lifetime Clinic har vi stor erfarenhet av dessa fillers när vi fyller ut, stramar upp eller slätar till ett område. Vi arbetar ofta med Juvéderm som en av de vanligaste fillers, men även Restylane och Perlane[1] som är två framstående märken.

Vad innehåller fillers?

Alla fillers innehåller hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen och binder vatten för att behålla volym, lyster och fukt. När vi blir äldre förlorar vi allt mer av den förmågan vilket gör att huden blir slappare, förlorar volym och ser trött ut. Tack vare en injicering av fillers på någon av våra kliniker i Stockholm, kan din hy återfå sin forna glans och spänst. Du kan samtidigt bygga upp volym i till exempel läppar och kindben.

Behandlingsområden

När du bokar fillers i Stockholm kan du välja ett större antal behandlingsområden.

Addera volym i läppar och läppkonturer

Släta ut rynkor vid och runt munnen

Forma ansiktskonturer och ge volym vid kindben och haklinje

Tear through-behandling – fillers under ögonen (kan endast bokas i Stockholm)

Jämna ut nasolabialvecken

Hudföryngring av händer och ansikte (Skinbooster)

För att ge nedåtgående mungipor ett lyft


Eftersom fillers har blivit så populärt och ett så enkelt alternativ till kirurgi börjar allt fler använda det – exempelvis för att fylla ut ett krokigt näsben. Fillers i Stockholm på Lifetime Clinic kostar dessutom betydligt mindre än vad en operation skulle kosta. Behandlingen är också mycket säkrare och smidigare.

Så går det till

En behandling med fillers i Stockholm är en enkel och smidig procedur som ger synligt resultat omgående.

  1. Steg 1 – Rengöring av området som ska behandlas
  2. Steg 2 – Om du önskar lokalbedövning lägger vi det en stund innan behandlingen
  3. Steg 3 – Fillern sprutas in på flera ställen vid det önskade området


Under behandlingen kan du uppleva att det sticker till när nålen förs in och det kan även spänna lite i huden. Efter behandlingen kan du vara svullen någon eller några dagar innan du ser det slutgiltiga resultatet.

Hur länge håller fillers?

En behandling av fillers i Stockholm ger ett långvarigt men icke permanent resultat och beror även på individuella faktorer. Till en början kan du få gå på flera behandlingar för att bygga upp den volym du önskar för att efterhand gå mer sällan. Effekten brukar hålla i sig 4-6 månader. Vid en behandling eller under en kostnadsfri konsultation kommer våra injicerare ge dig mer information och diskutera dina förväntningar.

Lifetime Clinic månar om våra kunders trygghet

Här hos oss på Lifetime Clinic är vi måna om att du som kund känner dig trygg och nöjd både före, under och efter behandlingen. Därför är samtliga av våra injicerare certifierade av det Estetiska Injektionsrådet. De är experter på individuella önskemål och kommer att tala om för dig vad just du kommer att kunna förvänta dig som resultat. Vi tror på att ärlighet och spetskompetens är den perfekta balansen för att fint och hållbart resultat.

Välkommen in till ett gäng duktiga, kunniga och tillmötesgående behandlare av fillers i Stockholm! Boka på någon av våra kliniker i Skärholmen, Kista eller Högdalen.

Livliga Stockholm

 

Stockholm, även kallad Stockholm ”the Capital of Scandinavia” är en stad full är sevärdheter. Kombinera din behandling hos oss med roliga aktiviteter som innefattar några av landets stoltheter för alla smaker. Besök våra fantastiska byggnader med unik arkitektur, vandra bland våra turistiska gränder såsom Drottninggatan, Kungsträdgården och Gamla stan. Ta en vistelse i våra världskända museum som bland annat Vasamuseet, Naturhistoriska museet, Tekniska Museet, Nordiska museet och Ekonomiska Museet för att få en inblick i landets kulturella värld.