BB Glow - Lifetime Clinic
Lyster

BB Glow

BB Glow

BB Glow är den senaste trenden inom estetiken och är en typ av Microneedling behandling där ett färgat BB-serum appliceras med sterila NANO-nålar.

BB Glow är den senaste trenden inom estetiken och är en typ av Microneedling behandling där ett färgat BB-serum appliceras med sterila NANO-nålar.

shutterstock_152613545

Resultatet blir en jämnare hudton med mer lyster. Mörka ringar under ögonen och hudpigmenteringar kamoufleras med hjälp av färgserumet som skapar en jämn och fin hudton, BB Glow är alltså en semipermanent foundation som gör att man ser fräsch ut under en längre period. Effekten syns redan efter första behandlingen och effekten förstärks inom de två kommande veckorna efter behandlingen.

För att få ett mer långvarigt resultat rekommenderas en kur på 3-5 behandlingar. Antalet behandlingar kan variera beroende på önskat resultat och hudens acceptans. Processens unika karaktär gör att det går att behandla både övre och undre ögonlocket eftersom Nano-nålarna bara tränger igenom hudens yttersta lager. Resultatet av behandlingen är en omedelbar lyster och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen.

Resurs 7

KOSTNADSFRI KONSULTATION

För kostnadsfri konsultation vänligen kontakta oss på 010-3333313 eller klicka på "Boka" högst upp till höger på denna sida
Resurs 8

ESTIMERAD TID

60 minuter
 • UTFÖRANDE

  Vi börjar behandlingen med en konsultation där vi går igenom dina förutsättningar och diskuterar dina önskemål. Därefter tar vi tillsammans fram en nyans som passar din hud och våra hudterapeuter blandar en foundation som ger dig den nyans du önskar uppnå. Efter det rengörs din hud innan det är dags att massera in serumet i huden med en Microneedling-penna. Behandlingen avslutas med Stayve’s lugnande ansiktskräm.
 • HUR LÅNG TID TAR BEHANDLINGEN?

  Behandlingen tar ca 60 minuter för ett helt ansikte, halsen tar något kortare tid. I tidsåtgången är både behandling och konsultation inräknat.
 • GÖR DET ONT?

  Till skillnad från en vanlig Microneedling-behandling så känns en BB Glow-behandling knappt någonting eftersom de Nano-nålar som används är väldigt små och penetrerar inte huden lika djupt. BB Glow utförs med nålar som är ca 0,5mm.
 • HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVER JAG GÖRA?

  För bästa effekt rekommenderas det att man gör 3-5 behandlingar med 2-4 veckors tidsintervall. Det ger en förväntad hållbarhet på ca 6-12 månader. Väljer man att endast göra 1 behandling kan man räkna med några få veckors synligt resultat.
 • VAD ÄR BB GLOW BRA FÖR?

  BB Glow är passar bra för individer som önskar ett långvarigt resultat av en jämn hudton vilket gör att huden inte behöver underhållas i samma utsträckning under vardagen. Följande indikationer är behandling mest effektiv mot:

  - För hud med pigmentering eller fräknar
  - För grå och livlös hud
  - För att ljusa upp åldersfläckar
  - För dig med ojämn ton
  - För dig med missfärgning (hyperpigmentering)
 • VAD HÄNDER EFTER BEHANDLINGEN?

  Direkt efter behandlingen kan en viss rodnad uppstå som sedan lägger sig redan efter några få timmar. Liksom vid andra Microneedling-behandlingar bör aktiv sol undvikas de första 2 veckorna för att inte riskera pigmentering på det behandlade området. Första dagen efter behandlingen bör du inte sminka eller skrubba ansiktet. Undvik även bastu, simning och krämer som innehåller starka syror under 1 vecka. Laser och kemisk peeling behandlingar bör inte utföras på 1 månad på det aktuella området.
 • FINNS DET NÅGRA BIEFFEKTER?

  Likt som vid andra behandlingar kan du uppleva biverkningar av BB Glow. Efter behandlingen kan du uppleva en lätt svullnad i upp till 1 vecka, smärta, rodnad, svullnad & blåmärken. Dessa bieffekter är generellt tillfälliga och försvinner av sig själva.
 • VILKA LÄMPAR SIG INTE FÖR BEHANDLINGEN?

  - Eksem, Psoriasis eller andra hudsjukdomar
  - Hudinfektion
  - Cancer
  - Gravida och ammande.
 • AVBOKNING

  Om du inte har möjlighet att komma på din bokade tid så ber vi dig avboka via telefon på 010-3333313 senast 24 timmar innan. Annars debiteras du med 30% av behandlingens kostnad.

Se aktuella priser

”Vissa kliniker har besökts centralt. Var skeptiska till priserna. Men de är otroligt överarbetade om hur bra personal och bekväm miljö Livstids kliniken erbjuder.”

Gå till prissidan