Boka Skinbooster Stockholm – Lifetime Clinic - Lifetime Clinic
Lyster

Boka Skinbooster Stockholm – Lifetime Clinic

Boka Skinbooster Stockholm – Lifetime Clinic

Öka din hys välmående och kvalitet med skinbooster i Stockholm. En filler som fungerar som en ansiktsmask från insidan. Alltid certifierade behandlare!

Öka din hys välmående och kvalitet med skinbooster i Stockholm. En filler som fungerar som en ansiktsmask från insidan. Alltid certifierade behandlare!

Skinbooster Stockholm

Välkommen att prova skinbooster i Stockholm, en behandling som ger din hy lyster och näring på djupet. man kan säga att skinbooster fungerar som en djupgående ansiktsmask och ger hyn bättre hälsa från insidan. Boosta din självkänsla med skinbooster behandling på våra kliniker i Kista, Högdalen och Skärholmen. 

Skinbooster är en typ av filler som återger volym men på ett mer subtilt sätt. Den främsta uppgiften är att ge hyn en bättre kvalitet och lyster och återställa fuktbalansen. Skinbooster innehåller hyaluronsyra och sprutas in i små mängder på olika ställen i till exempel ansiktet för att binda vatten. Den stannar också kvar längre i kroppen än vad traditionella fillers gör – 9-12 månader.

Den ultimata hudföryngringen

Till skillnad från vanliga fillers som bygger volym är skinbooster ett fukthöjande och fuktbindande medel. Med tiden du åldras blir hyn nämligen slappare, torrare och förlorar sin spänst och lyster. Skinbooster är den optimala hudföryngringen som på ett enkelt och skonsamt sätt ger huden tillbaka sin forna glans.

Elasticiteten återfås

Huden tillförs fukt

Mer kollagen och elastin bildas

Juvederm Volite

På Lifetime Clinic använder vi oss av Juvederm Volite som både återfuktar och ger tillbaka hyn sin ursprungliga glans. Volite är särskilt tunnflytande och ger därmed en mycket liten risk till knölar under huden, något som ibland kan orsakas av vanliga fillers.

Så går behandlingen till

Har du redan gjort fillers så kommer skinbooster i Stockholm inte som någon överraskande ny behandling. Det fungerar ungefär på samma sätt.

Området rengörs från smink och smuts

En eventuell bedövningssalva läggs på om du önskar

Medlet injiceras med flera små nålstick för att sprida ut det

Resultatet syns omedelbart men eftersom rodnad kan förekomma ska du vänta upp till en vecka innan du ser det slutgiltiga resultatet

En behandling tar vanligtvis inte mer än ca 10 minuter och du kan behandla ansikte, dekolletage och handryggar.

Vanligtvis får du räkna med flera behandlingar av skinbooster innan du är helt nöjd. Vi rekommenderar tre behandlingar vid olika tillfällen med 2-4 veckors uppehåll.

Tips inför behandlingen skinbooster i Stockholm

Från och med 23 års ålder börjar huden sakteligen sluta att producera hyaluronsyra. Efter 30 brukar du snart se en markant skillnad i huden och det är då de flesta kommer till oss för en skinbooster behandling.

Känn dig trygg hos Lifetime Clinic

Våra behandlare av skinbooster i Stockholm är certifierade av Estetiska Injektionsrådet, en trygghetsstämpel för dig som kund. Vi har bred kompetens av alla slags injektioner, däribland skinbooster. Vill du kan du börja med en kostnadsfri konsultation och gå vidare till behandling efter det. Vi ser alltid till att informera dig och ha en öppen och ärlig dialog kring dina önskemål och förväntningar. Välkommen att kontakta oss och boka en tid på en av våra kliniker – en skinbooster i Stockholm utförs i Kista, Högdalen och Skärholmen på våra vackert inredda och hemtrevliga kliniker.

Centrala Stockholm


Stockholm central är den centrala punkten för Stockholms kommunaltrafik. Den stora centrala stationen är knytpunkten till hela Stockholm och gör det möjligt att smidigt ta sig runt den vackra Stockholm. T-centralen ligger precis på det livliga affärsdistriktet vid Drottninggatan och Sergels Torg, nära Kungsträdgårdens blommiga park. Från Stockholm Centralen kan du enkelt ta dig till populära sevärdheter såsom Gröna Lund, Skansen, Kungliga Slottet och Gamla stan.