Retinol peeling - pigmentfläckar Stockholm, Göteborg, Västerås och Uppsala
Lyster

Retinol Peeling

Retinol Peeling

NeoStrata Retinol Peel är en peel med en unik komposition av Retinol och volymgivande Aminofill för att förbättra hudens struktur, spänst, ge en jämnare hudton samt minimerar linjer och rynkor.

NeoStrata Retinol Peel är en peel med en unik komposition av Retinol och volymgivande Aminofill för att förbättra hudens struktur, spänst, ge en jämnare hudton samt minimerar linjer och rynkor.

shutterstock_46610656-2-tandblekning

NeoStrata Retinol Peel är en peel med en unik komposition av Retinol och volymgivande Aminofill för att förbättra hudens struktur, spänst, ge en jämnare hudton samt minimerar linjer och rynkor.  Peelingen är ytlig, har minimalt med återhämtningstid och passar de allra flesta hudtyper. En snabb, enkel och effektiv peeling som påbörjas på kliniken och tvättas av hemma.

HUR GÅR DET TILL?

Retinolpeeling från NeoStrata innehåller Vitamin E, Bisabolol, Aminofil, NeoCitriate samt 3% Retinol. Aminofil och Retinol gör att huden exfolierar, det vill säga att den flagnar av. Behandlingen görs på kliniken och borttages av dig själv hemma efter ca 3-8 timmar. Du känner inte någon obehag av peelingen efter det att den applicerats på huden. Det tar mellan 2-4 dagar för exfolieringsprocessen att starta och den pågår vanligtvis i en vecka. Efter att huden exfolierat sker en förbättring av hudens struktur, spänst, lyster och hudton.

FÖR VEM PASSAR BEHANDLINGEN?

 • Peelingen passar de flesta hudtonerna
 • Dig som har aktiv acne
 • Dig som har orenheter på huden eller har en ojämn hudton
 • Dig som har pigmentförändringar på huden
 • VILKA OMRÅDEN KAN BEHANDLAS?
 • Ansikte
 • Hals
 • Dekolletage
 • Handryggar

REDUCERA ÅLDERSTECKEN, AKTIV ACNE , PIGMENTFÖRÄNDRINGAR OCH OJÄMN HUDTON

Med Retinol peeling tas gammal hud bort och hudens kvalitet återställs ner till läderhudens övre delar. Den reducerar mindre rynkor, stramar upp huden, reducerar ärr, hudbristningar och acne, förminskar porer samt dämpar pigmentförändringar och solskador, det är ett väldigt bra alternativ till den som vill åtgärda flera saker med en behandling. Ny och friskare hud läks på så sätt fram med en effektiv och djupgående behandling. Vid en Retinol peeling applicerar vi olika lösningar på huden. Det gör vi för att avlägsna det yttre döda cellagret och stimulera till nybildning av nya celler.

ATT TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLINGEN:

Du bör tänka på att undvika eventuella hudvårdsprodukter innehållande retinoider eller andra exfoliernade produkter i en vecka innan behandling. Du bör inte exponera de peelade områdena för sol 3-4 veckor efter behandlingen. Vid upprepade behandlingar bör du vänta 6-8 veckor mellan varje behandling. Retinolbehandlingen går att göra som enskild behandling. Efter behandlingen kan du få lätt rodnad i några dagar.

Resurs 5

VISSTE DU ATT?

Neostratas Retinol peeling är en utav de mest effektiva och skonsammaste behandlingarna mot pigmenteringar.
Resurs 7

KOSTNADSFRI KONSULTATION

För kostnadsfri konsultation vänligen kontakta oss på 010-3333313 eller klicka på "Boka" högst upp till höger på denna sida
Resurs 8

ESTIMERAD TID

20-30 minuter
 • BEHANDLAR MAN ALLA PIGMENTFÖRÄNDRINGAR PÅ SAMMA SÄTT?

  Nej, det avgörande för hur man behandlar en pigmentförändring beror på hur djupt denna ligger. Man talar om epidermala, dermala eller mixade förändringar. Epidermala förändringar är lättare att ta bort än dermala förändringar. Dessutom kan man definiera pigmentförändringar beroende på om pigmentet finns i eller utanför cellerna, intra eller extracellulärt
 • HANDRYGGAR

  Pigmentfläckar på handryggarna kan också tas bort.

  Hur skall man veta vilken typ av förändring det är?
  Det är först genom besöket på kliniken som vi kan avgöra vilken sorts förändring det är och utifrån det föreslå vilken metod man bör använda i första hand för att ta bort dina pigmentförändringar.
 • TESTBEHANDLING

  Många gånger kan vi rekommendera en testbehandling först för att se om din pigmentfläck svarar på behandling.

  Vilken behandling är bäst?
  Det går inte att avgöra utan att vi gjort en bedömning av din hudförändring på kliniken. Vi har flera olika behandlingar att välja på beroende på vilken sorts förändring det är.
 • AVBOKNING

  Om du inte har möjlighet att komma på din bokade tid så ber vi dig avboka via telefon på 010-3333313 senast 24 timmar innan. Annars debiteras du med 30% av behandlingens kostnad. Vid sen avbokning utav konsultationer och efterkontroller så debiteras 500 SEK.