Boka plasma pen Stockholm – Lifetime Clinic - Lifetime Clinic
Spänst

Boka plasma pen Stockholm – Lifetime Clinic

Boka plasma pen Stockholm – Lifetime Clinic

Effektiva och resultatgivande plasma pen behandlingar i Stockholm på kliniker i Kista, Högdalen och Skärholmen. Certifierade behandlare.

Effektiva och resultatgivande plasma pen behandlingar i Stockholm på kliniker i Kista, Högdalen och Skärholmen. Certifierade behandlare.

Plasma pen Stockholm

Slipp kirurgi men strama upp ditt ansikte ändå. Med plasma pen på våra kliniker i Stockholm och övriga orter får du en smärtfri behandling som ger tydliga resultat. Du kan även göra den på andra delar på kroppen. På Lifetime Clinic kan du boka plasma pen-behandlingar i Stockholm av vår erfarna och certifierade personal.

Med plasma pen kan du gå över flera områden på kroppen för att strama upp, korrigera små rynkor, ta bort pigmentfläckar och få en jämnare hudton. Men du kan även reducera påsar under ögonen och till och med minska hudbristningar på kroppen. Huden stramas upp och slappheten minskar.

Så fungerar plasma pen

Plasma pen liknar i mångt och mycket en penna med en smal spets som har en elektrod som avger flasher mot det område du behandlar. Plasmaljuset tränger in i huden , ångar ut överflödig vätska och bildar ett litet mikrobrännsår som läker och framhäver ny hud. Efter ca en vecka faller skorporna av och under framträder en stramare och finare hy med ny kollagenbildning i dermis.

Hur många behandlingar behövs?

Med plasma pen-behandlingar brukar de flesta uppleva tydligt resultat som består. Dock blir resultatet olika från person till person och beroende på hur området såg ut innan. Om du till exempel har kraftiga hudbristningar eller mycket slapp hud i ansiktet kan du behöva 2-4 behandlingar, medan en relativt ung hy från början endast kan kräva en behandling.

Under konsultationen för plasma pen i Stockholm kommer vi att ge dig detaljerad information samt lyssna till dina förväntningar. Vi är alltid ärliga om ditt önskade resultat och om det går att uppnå helt och fullt. Våra kunder brukar bli mer än nöjda över sina plasma pen-behandlingar oavsett område och anledning.

Att tänka på när du bokar plasma pen i Stockholm

Innan och efter en behandling med plasma pen kan du behöva gå igenom några punkter och råd så att både behandling och resultat ska bli så bra som möjligt.

Innan behandlingen bör du inte ha öppna sår eller aktiv acne på området som ska behandlas.

Under behandlingen rengör vi huden från smink och skönhetsprodukter.

Efter avslutad behandling bör du undvika kosmetika i minst 3 dagar.

Rengör med alsollösning under 2 dagar.

Undvik sol och UV-ljus samt andra värmekällor som bastu i minst två veckor.

Använd alltid solskyddsfaktor med SPF 50.

Drick mycket vatten och ta gärna C-vitamintillskott som påskyndar läkningen.

Pilla inte bort sårskorprona, de ramlar av av sig självt inom en vecka.

Välkommen till Lifetime Clinic

Här på våra kliniker möts du av hängiven, kunnig och certifierad personal som har lång erfarenhet inom skönhetsbranschen. Här arbetar duktiga och legitimerade läkare och sjuksköterskor som kan vägleda dig i valet av behandling samt rådge dig när du ska göra plasma pen. Hos oss kan du alltid känna dig trygg och förvänta dig ett fint resultat!

Stockholms eleganta stadsdel


Östermalm är Stockholms eleganta stadsdel som erbjuder ett stort utbud av tjusiga restauranger och barer i Stureplan och Strandvägen kombinerat med kultur i form av historiska attraktioner. Om du är äventyrssökande ska du besöka djurparken Skansen, nöjesparken Gröna Lund och för den som gillar svensk popmusik, ABBA the museum som ligger vid Djurgården. Brinner du däremot för historia och kultur är det ett måste att besöka Nordiska museet, Historiska museet, Tekniska Museet och Junibacken om du befinner dig i Östermalm.