Microneedling i Stockholm – Lifetime Clinic - Lifetime Clinic
Spänst

Microneedling i Stockholm – Lifetime Clinic

Microneedling i Stockholm – Lifetime Clinic

Återfå spänst, lyster och åtstramning i huden med microneedling i Stockholm. Välj en av våra kliniker i Kista, Skärholmen och Högdalen. Säkra behandlingar!

Återfå spänst, lyster och åtstramning i huden med microneedling i Stockholm. Välj en av våra kliniker i Kista, Skärholmen och Högdalen. Säkra behandlingar!

Microneedling Stockholm

Microneedling är ett relativt enkelt sätt att ge huden sin lyster och spänst åter. Med ett litet instrument av sterila nålar åstadkommer du små mikrohål i huden som sedan reparerar sig och stimulerar kollagenbildningen. Microneedling i Stockholm går att få som behandling i kur eller enstaka behandlingar hos Lifetime Clinic.

Här använder vi ett instrument som ser ut som en penna, försedd med hundratals små nålar som penetrerar huden. Pennan är designad för att ge en perfekt nåltäthet och tryckfördelning så att hela huden ska få en jämn behandling – på djupet.

Boka microneedling i Stockholm på våra fina kliniker

Hos oss på Lifetime Clinic kan du boka microneedling på ansikte, kropp eller dekolletage på någon av följande kliniker:

Kista

Skärholmen

Högdalen

Priset är frånpris och börjar vid 995 kronor. Vid konsultationen diskuterar vi hur många behandlingar som krävs just för din situation och om du behöver en kur eller bara en eller ett par behandlingar.

Beroende på hur stort området som ska behandlas är, krävs det mer eller mindre tidsåtgång. Räkna med alltifrån 30 minuter upp till 90 minuter.

Områden att behandla

Microneedling är en optimal behandling när du vill reducera acneärr, hudbristningar eller slapp hud. Beroende på anledning för behandlingen samt hur tjock huden är på det önskade området, krävs olika längd på nålarna samt en kortare eller längre kur. Vid acneärr krävs vanligtvis 3-5 behandlingar med ca 4 veckors mellanrum.

OBS! Tänk på att microneedling inte får göras på områden med öppna sår eller aktiv acne då bakterierna sprids ut och kan orsaka mer acne eller inflammation.

Du ska heller inte göra microneedling om du tillhör följande kategorier:

Du är gravid eller ammar

Du har strålbehandlats det senaste året

Du intar blodförtunnande läkemedel

Du har nedsatt sårläkningsförmåga

Du tar kortison

Du behandlas eller har behandlats med Roaccutan de senaste tre månaderna

Du har genomgått ansiktskirurgi de senaste sex månaderna

Har nervskador på det tilltänkta området

Hur känns det efteråt?

Efter avslutad behandling brukar området vara rött och svullet, det kan kännas ungefär som en rejäl solbränna. Du kan normalt återgå till dina vardagssysslor direkt efter behandlingen men om det gäller ansiktet kan en del tycka det känns pinsamt att ge sig ut bland folk innan svullnaden lagt sig. Detta brukar bara ta någon dag.

OBS! När huden har behandlats med microneedling är det mycket viktigt att du skyddar området mot solen. Använd stark solskyddsfaktor, minst SPF 50 och undvik direktkontakt med solljus i den mån det går.

Våra behandlare har stor kunskap om microneedling

Vid microneedling krävs det god kunskap om hantering av instrument samt hur långa nålarna ska vara för att penetrera till önskat djup. Det fordras också gott handlag och bra teknik för att ge huden den kontrollerade skada som eftersträvas för att påbörja återuppbyggnadsprocessen igen. Våra behandlare är certifierade och har lång erfarenhet av microneedling på samtliga nämnda områden och kommer att ge dig råd, trygghet och uppföljning för att se att resultatet blir som väntat.

Vackra byggnader i Stockholm


Många av de populäraste byggnaderna i Stockholm gömmer sig i Kungsholmen. Vacker havsutsikt längs Norr Mälarstrand. Ett måste är parken Rålambshovsparken med en av Stockholms mest populära badplatser samt utomhusrestauranger, skatepark och barer. Härifrån kan du promenera längs Norr Mälarstrand med utsikt över vattnet, Södermalm, Långholmen, Kungliga slottet och Gamla stan. Stadshuset som är en Sveriges mest kända byggnader och troligtvis Stockholms vackraste byggnad ligger även i Kungsholmen vid vattnet.