Rynkbehandling - Lifetime Clinic
Spänst

Rynkbehandling

Rynkbehandling

Reducerar rynkor, behandlar översvettning med injektioner.

Reducerar rynkor, behandlar översvettning med injektioner.

Retar du dig på kråksparkar, gummy smile eller överdrivna svettningar? Injektioner har numera blivit en av de vanligaste och populäraste behandlingarna som finns. Vi erbjuder säkra och snabba behandlingar på samtliga av våra kliniker.

OBS! Resultatet märks först efter några dagar eller en vecka. Ibland kan det ta upp till två veckor. Det brukar hålla i sig 3-6 månader eller längre beroende vilket område som behandlas. Därefter upprepar du behandlingen. Dock brukar resultatet bli än mer bestående ju fler behandlingar du gör.

Vår personal har de rätta kunskaperna för korrekt utförd behandling

När man injicerar är det viktigt att behandlaren har stor erfarenhet och vet exakt var medlet ska injiceras och hur stor mängd som ska användas. Muskulaturen och speciellt den i ansiktet är komplicerad vilket ställer höga krav på den som utför behandlingen. Här på Lifetime Clinic har vi lång erfarenhet av injektioner på olika områden och följer alltid det etiska kontraktet som medföljer. Våra behandlare är certifierade av Estetiska Injektionsrådet och säkerställer därmed ett säkert val från din sida.

Du kan smidigt och enkelt boka en behandling på vår hemsida eller be om en gratis konsultation där en läkare eller sjuksköterska går igenom ditt område och dina önskemål.

Att tänka på innan och efter 

Kom frisk och kry till behandlingen

Du ska inte vara gravid eller amma

Undvik att ta Ipren eller Magnecyl då det kan ge blåmärken

Träna inte samma dag

Basta inte samma dag

Undvik massage och peeling på det behandlade området


Vackra Stockholm


Stockholm, Sveriges vackra huvudstad, med vackra skärgårdar, pulserande nattliv och en stad full av kultur och historia. Här hittar du våra tre kliniker i Skärholmen, Högdalen och Kista. Varför inte besöka intressanta sevärdheter som Vasamuseet, Gröna Lund och Skansen, i samband med din behandling? Vårt förslag är att utforska Kungsträdgårdens körsbärsträd under våren och sedan fortsätta att gå längs de livliga gatorna i Drottninggatan till den historiska Gamla stan och Kungliga slottet.