Säker och effektiv botox behandling – Lifetime Clinic - Lifetime Clinic
Spänst

Säker och effektiv botox behandling – Lifetime Clinic

Säker och effektiv botox behandling – Lifetime Clinic

Botox reducerar rynkor, behandlar översvettning och olika muskelsjukdomar eller ryckningar. Vi är specialister på botox och ger alltid trygga behandlingar.

Botox reducerar rynkor, behandlar översvettning och olika muskelsjukdomar eller ryckningar. Vi är specialister på botox och ger alltid trygga behandlingar.

Botox

Retar du dig på kråksparkar, gummy smile eller överdrivna svettningar? Injicering av botox har numera blivit en av de vanligaste och populäraste behandlingarna som finns. Vi erbjuder säkra och snabba behandlingar av botox på samtliga av våra kliniker.

Botox från Allergan har existerat i mer än 20 år och är det läkemedel vi på Lifetime Clinic använder. Det kallas Vistabel. Medlet är inte testat på djur, något som Lifetime Clinic värnar om. Syftet var från början att behandla olika muskelsjukdomar men numera är det också känt för att reducera rynkor och fina linjer för att ge föryngringseffekt.

Botox behandlingsområden

Det finns få estetiska behandlingar som kan åtgärda så mycket inom så många områden. Därigenom har botox blivit en quick fix som gör att du kan känna dig så mycket bättre på så många sätt.

Det botar migrän

Det blockerar svettkörtlar vid överdriven svettning

Reducerar rynkor och fina linjer

Minskar tandgnissel

Tar bort gummy smile

Hjälper vid inkontinens

Halslyft

Skonsamma botoxbehandlingar på Lifetime Clinic

En botoxbehandling hos oss är alltid säker och smärtfri. Vid själva behandlingen kan du känna nålsticken som ett litet myggbett men mer än så blir det sällan. Nålen är extremt tunn och botoxmängden oerhört liten. Om du önskar kan vi lokalbedöva området med Emla salva. När behandlingen är avslutad återgår du till arbetet eller vardagen precis som förut.

OBS! Resultatet märks först efter några dagar eller en vecka. Ibland kan det ta upp till två veckor. Det brukar hålla i sig 3-6 månader eller längre beroende vilket område som behandlas. Därefter upprepar du behandlingen. Dock brukar resultatet bli än mer bestående ju fler behandlingar du gör.

Vår personal har de rätta kunskaperna för korrekt utförd behandling

När man injicerar botox är det viktigt att behandlaren har stor erfarenhet och vet exakt var medlet ska injiceras och hur stor mängd som ska användas. Muskulaturen och speciellt den i ansiktet är komplicerad vilket ställer höga krav på den som utför behandlingen. Här på Lifetime Clinic har vi lång erfarenhet av botoxinjektioner på olika områden och följer alltid det etiska kontraktet som medföljer. Våra behandlare är certifierade av Estetiska Injektionsrådet och säkerställer därmed ett säkert val från din sida.

Du kan smidigt och enkelt boka en botoxbehandling på vår hemsida eller be om en gratis konsultation där en läkare eller sjuksköterska går igenom ditt område och dina önskemål.

Att tänka på innan och efter botox

Kom frisk och kry till behandlingen

Du ska inte vara gravid eller amma

Undvik att ta Ipren eller Magnecyl då det kan ge blåmärken

Träna inte samma dag

Basta inte samma dag

Undvik massage och peeling på det behandlade området

Uppföljning av botox

När du gjort en botoxbehandling hos oss har du självklart rätt till en touch-up efter 12-18 dagar om du inte skulle bli helt nöjd med resultatet. Behandlingen är då kostnadsfri. Om du vill göra en touch-up efter 18:e dagen fram till 30:e dagen, får du behandlingen till reducerat pris – 995 kr.

Vackra Stockholm


Stockholm, Sveriges vackra huvudstad, med vackra skärgårdar, pulserande nattliv och en stad full av kultur och historia. Här hittar du våra tre kliniker i Skärholmen, Högdalen och Kista. Varför inte besöka intressanta sevärdheter som Vasamuseet, Gröna Lund och Skansen, i samband med din behandling? Vårt förslag är att utforska Kungsträdgårdens körsbärsträd under våren och sedan fortsätta att gå längs de livliga gatorna i Drottninggatan till den historiska Gamla stan och Kungliga slottet.

Se aktuella priser

”Vissa kliniker har besökts centralt. Var skeptiska till priserna. Men de är otroligt överarbetade om hur bra personal och bekväm miljö Livstids kliniken erbjuder.”

Gå till prissidan