Effektiv hårtransplantation Stockholm – Lifetime Clinic - Lifetime Clinic
Hår

Effektiv hårtransplantation Stockholm – Lifetime Clinic

Effektiv hårtransplantation Stockholm – Lifetime Clinic

Boka säker och effektiv hårtransplantation i Stockholm. Störst erfarenhet i hela landet. Boka på våra kliniker i Kista, Skärholmen och Högdalen.

Boka säker och effektiv hårtransplantation i Stockholm. Störst erfarenhet i hela landet. Boka på våra kliniker i Kista, Skärholmen och Högdalen.

Hårtransplantation Stockholm

Att bli tunnhårig och tappa hår på huvudet är något som kan drabba både män och kvinnor, men främst män i den utsträckningen. Med en hårtransplantation genom Fue-metoden får du ett autentiskt resultat och slipper ärr. Boka en konsultation för hårtransplantation i Stockholm för att ta reda på mer! 

Hos Lifetime Clinic kan du känna dig fullständigt trygg med att göra en hårtransplantation. Dels får du en skriftlig garanti på utförandet och dels är du lämnad i trygga händer med våra läkare och sjuksköterskor som både har rätt utbildning och stor erfarenhet på området.

Säg adjö till kal hjässa

Om du börjar bli tunnhårig eller har fått en kal hjässa sedan länge bör du överväga en hårtransplantation hos oss. Allt börjar med en konsultation där vi reder ut dina önskemål och hur en hårtransplantation i Stockholm eller på våra andra kliniker ter sig. Det är viktigt att veta att utvecklingen inom området har gått framåt på ett fantastiskt sätt och att dagens resultat blir riktigt bra och naturliga till skillnad mot förr.

FUE-metoden för hårtransplantation

Man använder i regel två olika metoder för hårtransplantation – FUE och STRIP. STRIP innebär att en hudremsa med hårsäckar skärs bort och placeras på den tunnhåriga delen med skalpell. Nackdelarna med den metoden är att den lämnar efter sig synliga ärr och ibland nedsatt känsel.

FUE är den mer avancerade metoden som varken lämnar efter sig några ärr eller använder sig av skalpell. Den ger även ett tätare resultat och stor precision. FUE är den metod som vi på Lifetime Clinic använder oss av. 

Låt oss förklara hur en hårtransplantation med den icke-kirurgiska FUE-metoden går till.

Ditt hår klipps riktigt kort innan transplantationen.

Lokalbedövning används, under tiden kan du kika på film eller bara koppla av.

Varje hårsäck avlägsnas en efter en med pyttesmå kirurgiska instrument.

Ofta tas de från bakhuvudet och sidorna på huvudet och transplanteras på hjässan.

Hur många hårsäckar som ska flyttas avgör priset och tidsåtgången.

Processen i korthet

Vi börjar nästan alltid en hårtransplantation i Stockholm på morgonen. Behandlingen brukar ta runt 5 timmar men kan i vissa fall ta ännu längre. Det börjar med att vi plockar ur alla hårsäckar för att vidare påbörja operationen efter lunch. Det är nu som det spännande börjar eftersom det är nu som du väljer exakt var du vill ha dina hårstrån. Man kan säga att den andra delen är design-delen av hårtransplantationen. När allt är klart rengör vi området, sätter på bandage och ger dig nyttiga och viktiga instruktioner och skötselråd för den närmaste framtiden och även på lång sikt. Tänk på att läkningsprocessen tar några veckor och att det är viktigt att du noga följer de instruktioner vi ger dig för att ditt resultat ska bestå och bli så fint som möjligt.

Boka din hårtransplantation i Stockholm

Är du nyfiken på vad en hårtransplantation kan göra för dig och ditt välmående? Varmt välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss där vi går igenom din hårtransplantation steg för steg, ger dig prisuppgifter och skräddarsyr din behandling på säkrast och bäst möjliga sätt.

Sommar i Stockholm

För många är Stockholm som finast under sommartiden. Men vad ska man egentligen göra en härlig sommardag i Stockholm? Till en början får man inte missa att besöka Kungsträdgårdens fina park som täcks av de stora rosa körsbärsträden som blommar i april-maj med vackra vita blomster i små klasar. Efter besöket i Kungsträdgårdens park kan man vandra vidare till det centrala affärsdistriktet längst Drottninggatan och Sergels Torg som ligger på Stockholms central. Sedan kan man ta sig vidare till den historiska Gamla stan och ta en fika på en av de mysiga caféer som Gamla stan är känd för. Man får inte glömma att lägga till Gröna Lund och Skansen i sin lista med ställen som måste besökas i Stockholm.

Se aktuella priser

”Vissa kliniker har besökts centralt. Var skeptiska till priserna. Men de är otroligt överarbetade om hur bra personal och bekväm miljö Livstids kliniken erbjuder.”

Gå till prissidan