Bli av med oönskade fettdepåer helt utan kirurgi - Lifetime Clinic
Kropp

Bli av med oönskade fettdepåer helt utan kirurgi

Bli av med oönskade fettdepåer helt utan kirurgi

Slimma dig med Coolsculpting i Stockholm! – här på Lifetime Clinic hjälper vi dig att permanent bli av med oönskade fettdepåer på ett snabbt och skonsamt sätt. 

Du som är tveksam till fettsugning bör prova Coolsculpting i Stockholm. Du slipper kirurgi som fettsugning innebär men får samma resultat. Metoden bryter ned och eliminerar dina fettceller permanent på så sett kan du skulpterar kroppen där du vill. Det är dock bra att veta att det inte ersätter kost eller träning och rätt mat är viktigt för att din kropp ska må bra både till det yttre och det inre. Men om du har ett ställe på kroppen där du har extra svårt att bli kvitt de envisa fettet kan CoolSculpting definitivt vara en behandling för dig.

Coolsculpting med Anti-Freeze Detect System

Coolsculpting är godkänt av amerikanska FDA som är den amerikanska motsvarigheten till Läkemedelsverket. Tekniken bakom Coolsculpting innebär att man med ett justerbart vacuumsystem och ett kontrollerat nedkylningssystem (cryolipolys) fryser fettcellerna där restprodukten sedan transporteras ut genom blodet och lymfkörtlarna. Alla fettceller fryses ned till en temperatur på -11 grader och dör. För att inte orsaka frysskador är Coolsculpting utrustat med ett anti-freeze system som gör att temperaturen inte kan understiga  -11 grader. Det gör Coolsculpting till en säker och effektiv metod där du slipper obehag och konvalescens.

Så känns det

När behandlingen sätter igång kommer du att känna ett starkt sug och en kall känsla. Snart kommer den känslan att övergå i en bedövande känsla som gör det mer behagligt. Mot slutet kommer du få en lätt manuell massage och detta gör man för att aktivera fler fettceller och ökar resultatet med 67%

Områden du kan behandla

Fett sätter sig lätt på olika ställen på vår kropp och det är individuellt var dessa fettceller biter sig fast lite extra. Vanliga områden man behandlar med Coolsculpting är:

Mage

Rygg

Kärlekshandtag

Insida lår

Utsida lår

Underarmar

Haka

Eftersom utrustningen är försedd med flera handstycken kan olika områden behandlas och dessutom ge en perfekt passform.

Resultat och förväntningar

De resultat du kan uppnå med Coolsculpting är individuellt då alla svarar olika på behandlingen men generellt så får du en tredjedels reducering som motsvarar cirka och 27% försvinner permanent och minskar de behandlade området. Det slutgiltiga resultatet syns först efter 3 månader men man kan redan börja se resultat så snabbt som 3 veckor efter behandling.


Sport i Stockholm 

 

Stockholm är en bra stad för sportintresserade människor. Brinner du för sport och hälsa måste du besöka Avicii Arenan, även kallad Globen, där man kan ta del av Stockholms stoltheter såsom Djurgården, AIK eller Hammarby. Avicii Arena är bland annat världen största sfäriska byggnad. Ytterligare ett känt evenemangsområde för sportälskare är Friends Arena. Om du är i närheten av dessa två fantastiska byggnader är det även ett måste att besöka Westfield Mall of Scandinavia som är Sveriges och Skandinaviens största galleria och ligger ett stenkast från Friends Arena.