Boka svettbehandling Stockholm – Lifetime Clinic - Lifetime Clinic
Kropp

Boka svettbehandling Stockholm – Lifetime Clinic

Boka svettbehandling Stockholm – Lifetime Clinic

Vid översvettning, hyperhidros, kan du lätt få svettbehandling i Stockholm på någon av Lifetime Clinics tre kliniker. Säkra och trygga behandlingar!

Vid översvettning, hyperhidros, kan du lätt få svettbehandling i Stockholm på någon av Lifetime Clinics tre kliniker. Säkra och trygga behandlingar!

Svettbehandling Stockholm

Att svettas är normalt ibland men om du lider av överdrivna svettningar, så kallad hyperhidros, finns det behandling att få. Ca 2 % av befolkningen är drabbad och de går att åtgärda enkelt och smidigt här på Lifetime Clinic. Boka svettbehandling Stockholm på någon av våra trygga och fina kliniker. 

Om du svettas för mycket kan detta bero på en överproduktion av svettkörtlarna. Ofta förekommer den överproduktionen i handflator, fötter, armhålor och ljumskar. I vissa fall kan den drabbade uppleva att livet blir svårare och man känner ofta skam och oro för att det ska synas. Med botoxinjektioner kan du åtgärda svettningarna utan sjukskrivning och smärta.

Svettbehandling med botox

Vi behandlar dina svettningar med injektioner av botox. Botox eller Botolinumtoxin som det egentligen heter injiceras med en tunn nål i mycket små doser. Genom injiceringarna blockeras svettkörtlarna och blir mindre aktiva. Det gör att de inte längre överproducerar svett.

En behandling tar ca 30-40 minuter och resultatet börjar märkas redan efter några dagar. Det håller i sig ca 6-7 månader. Du måste sedan upprepa behandlingen för att resultatet ska bestå. Dock kan resultatet vara längre beroende på vilket område som behandlas. Ofta har svettbehandling i armhålorna en längre varaktighet.

Tänk på detta inför en svettbehandling

Du ska vara frisk och inte ha feber eller sjukdomskänsla

Utslag och finnar på det behandlade området får inte förekomma

Du får inte ha en pågående herpesinfektion

Du ska inte vara gravid eller amma

Du bör inte ha tagit Ipren eller Magnecyl eftersom det kan ge blåmärken

Efter en svettbehandling i Stockholm eller på annan ort ska du inte träna på 24 timmar.

Välj mellan tre kliniker i Stockholm

Här på Lifetime Clinic går det smidigt att boka svettbehandling i Stockholm, du väljer en av våra kliniker som ligger i Kista, Skärholmen eller Högdalen. På samtliga av våra kliniker blir du väl mottagen och får en grundlig konsultation i samband med behandlingen. Önskar du enbart komma på konsultation först är den helt gratis.

Oavsett vilken klinik du väljer kan vi garantera att vår personal har stor förståelse för dina problem och att du blir tagen på allvar. Eftersom vi även har lång erfarenhet av just svettbehandlingar kommer vi ge dig en effektiv och trygg behandling som gör att du känner dig mer tillfreds med din livskvalitet igen.

Alltid trygga behandlingar

För oss är det lika viktigt som för dig att du blir nöjd med resultatet och att du får så mycket information som möjligt när du bokar en svettbehandling i Stockholm. Samtidigt vill vi också att du ska känna dig i trygga händer och att du ska veta att din behandlare vet vad han eller hon gör. Vi har flera behandlare som är certifierade för estetisk injicering av Estetiska Injektionsrådet. Det gör att du alltid kan känna dig trygg!

Kända slott  i Stockholm


Sverige har en hel del otroligt unika slott som kopplas till landets historia och kultur som även är kända för sin arkitektur. Till en början har vi Kungliga Slottet som ligger i Gamla stan i vår huvudstad Stockholm som är det största slottet i hela Europa, ett av de mest kända slott i Sverige och även hem för det kungliga hovet. Vidare har vi Drottningholms slott, ett av Sveriges bäst bevarade slott som idag är en het attraktion och ligger nära Vasamuseet, Skansen och Stockholms Stadshus. Slottet rymmer ett teater där även föreställningar hålls på sommartiden. I detta slott bor även kungen och drottningen.