Skonsam Fettfrysning - Coolsculpting i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Västerås
Kropp

Fettfrysning

Fettfrysning

Fettfrysning med CoolSculpting – är både det billigaste och säkraste sättet att bli av med valkarna utan plastikkirurgi. Fettfrysning med CoolSculpting är en metod som används för att bli av med lokala fettdepåer.

Fettfrysning med CoolSculpting – är både det billigaste och säkraste sättet att bli av med valkarna utan plastikkirurgi. Fettfrysning med CoolSculpting är en metod som används för att bli av med lokala fettdepåer.

Denna behandling är ett alternativ till fettsugning för dig som vill undvika ett kirurgiskt ingrepp men ändå få ett likvärdigt resultat. En behandling med CoolSculpting är inte en metod för viktminskning utan den bryter ner dina fettceller utan att du behöver motionera eller följa en kost för att få resultat.

Välkommen att kontakta oss på telefon 010-333 33 13 eller info@lifetimeclinic.se.

IMG_1109
Resurs 5

VISSTE DU ATT?

Fettfrysning med FDA-godkända CoolSculpting ger ett permanent resultat samt har en hudåtstramande effekt
Resurs 7

KOSTNADSFRI KONSULTATION

För kostnadsfri konsultation vänligen kontakta oss på 010-3333313 eller klicka på "Boka" högst upp till höger på denna sida
Resurs 8

ESTIMERAD TID

60 minuter
Resurs 9

SKRÄDDARSYDD BEHANDLING

Denna behandling skräddarsyr vi alltid och kan skulptera din kropp enligt dina önskemål

FETTCELLER ÄR EXTREMT KÄNSLIGA FÖR KYLA

Fettceller är extremt känsliga för kyla och genom att tillsätta kontrollerad kyla under en timme på ett utvalt område så extraheras energin från fettcellen. Innehållet i fettcellerna, lipiderna, kristalliseras och fettcellerna dör. Cryolipolys med CoolSculpting är ett mycket intressant alternativ till plastikkirurgi, både vad gäller obehaget, riskerna och inte minst kostnaden. Den används för att behandla specifika delar av kroppen där man med hjälp av kost och motion inte kunnat åstadkomma önskat resultat. Fettet bryts ner och transporteras genom blod och lymfa ut från kroppen. Fettcellerna dör och effekten av behandlingen är permanent.

COOLSCULPTING HAR EXKLUSIV LICENS FÖR DENNA PATENTERADE TEKNOLOGI OCH ÄR DÄRFÖR DET ENDA FÖRETAGET SOM ERBJUDER BEHANDLINGAR BASERADE PÅ CRYOLIPOLYSIS CoolSculpting den enda ledande kylbaserade, icke-kirurgiska behandlingen för att avlägsna fett som har godkänts av amerikanska FDA-myndigheten. CoolSculpting är den ledande icke-kirurgiska behandlingen som effektivt, säkert och permanent fryser och avlägsnar oönskade fettdepåer från din kropp på ett säkert och effektivt sätt tack vare den patenterade säkerhetsmekanismen, Anti-Freeze Detect System, som omöjliggör frysskada.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Innan vi startar en fettfrysning med CoolSculpting så mäter vi ut och markerar det området som ska behandlas. I samband med detta så tar vi även en före-bild på området innan behandlingen. Efter dessa förberedelser så är det dags för behandling. Behandlaren lägger på gel och fäster en vakuumapplikator på behandlingsområdet. Därefter dras vävnaden in i applikatorskålen och behandlingen påbörjas.

Är det smärtsamt att genomgå en fettfrysning med CoolSculpting? Nej, men inledningsvis känner du av kylan och ett starkt sug. Efter en stund så har den behandlade delen av huden bedövats och du känner ingenting. Maskinen har dessutom ett så kallat Anti-Freeze detect system som gör att det inte uppstår några frysskador. Maskinen stängs helt enkelt av automatiskt om temperaturen blir för alltför låg.

RESULTAT

CoolSculpting resulterar i synbar och mätbar reducering av fett på områden på kroppen som behandlats. Och fettcellerna som behandlats är borta för gott. Patienter kan se resultat så snabbt som tre veckor efter behandlingen, men den mest dramatiska effekten uppstår efter en till fyra månader då processen pågår i upp till 4 månader.

Behandlingen leder till en synbar och mätbar minskning på ca 20-25% fett på den del av kroppen som behandlats. De fettceller som brutits ner är borta för gott. Generellt har man uppnått 80% av resultatet efter cirka 2 månader och efter 4 månader innan man har ett slutgiltigt resultat.

Ofta räcker det med en behandling för att uppnå önskad resultat – i samband med konsultationen för en fettfrysning i Stockholm lägger vår certifierade CoolSculptingpersonal upp en personlig behandlingsplan för just dig.

 • KONSULTATION

   Konsultationer är alltid kostnadsfritt hos oss på Lifetime Clinic. Vid ditt första konsultationsbesök diskuterar du tillsammans med vår certifierade Coolsculptingpersonal vilken behandling som är bäst lämpad för just dig. Du får information om vad det kan kosta och vad du kan förvänta dig för resultat. Du får också fylla i ett frågeformulär om ditt hälsotillstånd, eventuella tidigare sjukdomar och operationer. Gäller din konsultation gynekomasti så är det en plastikkirurg som avgör om behandling med cryolipolysis är lämplig.
 • INFÖR BEHANDLINGEN

   Om du väljer att gå vidare bokar vi en tid hos en av våra specialister. Det är bra om du förbereder dig genom att hålla dig i form och tar reda på så mycket som möjligt om vad som gäller före, under och efter behandlingen. Vi finns alltid tillhands och svarar på dina frågor.
   Du bör vara fullt frisk och inte ha någon köldrelaterad diagnos t ex. fingrar eller tår som vitnar eller blir blåaktiga vid kyla eller cirkulationsrubbningar. Du ska inte vara gravid eller amma.
   En behandling tar normalt en timme. Beroende på hur många områden du vill behandla så kan det ta längre tid. Det kan också krävas flera behandlingar vid ytterligare besök. Du och din behandlare sätter upp en plan tillsammans i samband med konsultationen.
 • SÅHÄR GÅR BEHANDLINGEN TILL

   Innan behandlingen startar kommer din behandlare att mäta ut och markera det område som skall behandlas. Vi kommer också att ta en före-bild på området som skall behandlas.
   När behandlingen ska börja lägger din behandlare en tunn geldyna på området som ska behandlas. Sedan fästs en vakuumapplikator på behandlingsområdet och vävnaden dras in i applikatorskålen. Då startar behandlingen. Behandlingen gör inte ont men i början känner du av kylan och ett kraftigt sug. Efter en stund har kylan bedövat huden och du känner oftast ingenting.
   Maskinen har ett så kallat Anti-Freeze detect system vilket skyddar mot frysskador. Den stängs helt enkelt av automatiskt om temperaturen blir för låg.
 • EFTER BEHANDLINGEN

   Vanligtvis är konvalescenstiden efter en CoolSculpting-behandling kort och oftast kan man återgå till sitt vanliga liv direkt efter behandlingen, men det är bra att veta att man kan uppleva besvär en tid efter behandlingen. Direkt efter att applikatorn tas bort kan det behandlade området kännas och se hårt ut och det kan också vara lite vitt. Du kan känna av ett lätt illamående och lite yrsel under tiden som kroppen värms upp och känseln kommer tillbaka. Det är helt normalt och försvinner efter några minuter.
 • BIVERKNINGAR

   Efter behandling kan det behandlade området bli svullet, rött och ömt. Det behandlade området kan vara rött upp till flera timmar efter att applikatorn tas bort. Detta försvinner successivt. Blåmärken, svullnad och ömhet kan uppkomma i det behandlade området och detta försvinner också successivt oftast inom ett par veckor.
   En tillfällig krampande känsla kan också uppstå i det behandlade området vilket också är helt normalt. Det försvinner inom några timmar men kan i några fall kvarstå i ett par veckor.

   Under de första veckorna kan du uppleva ett eller flera symptom i det behandlade området; kliande känsla, stickningar, känslighet för beröring, ömhet känslobortfall och muskelryckningar. Kontakta oss om du känner dig orolig eller om symptomen sitter i mer än 2 veckor.
   Viktigt att tänka på är att om du går upp i vikt efter behandlingen så kommer resultatet att bli mindre synbart. Genom att hålla en hälsosam diet och fysisk aktivitet så förebygger du ofrivillig viktuppgång.
 • KONTRAINDIKATIONER

   Vi behandlar inte patienter med diabetes, seriösa mikrocirkulationsproblem, gravida, ammande kvinnor eller personer med någon form av pågående infektion och allmänna stora hälsoproblem.
 • ATT TÄNKA PÅ

   Ta på dig lösa kläder om du skall behandla magen eller kroppen. Du kan gå till jobbet direkt efter utförd behandling. Behandlingstiden vid varje tillfälle tar ca en timme. Vid första besöket kan det ta något längre tid.
 • AVBOKNING

   Om du inte har möjlighet att komma på din bokade tid så ber vi dig avboka via telefon på 010-3333313 senast 24 timmar innan. Annars debiterar vi 30% av behandlingens kostnad. Vid sen avbokning utav konsultationer och efterkontroller så debiteras 500 SEK.

Se aktuella priser

”Vissa kliniker har besökts centralt. Var skeptiska till priserna. Men de är otroligt överarbetade om hur bra personal och bekväm miljö Livstids kliniken erbjuder.”

Gå till prissidan