Skonsam Fettfrysning - Coolsculpting i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Västerås
Kropp

Fettfrysning

Fettfrysning

Fettfrysning med CoolSculpting – är det säkraste sättet att bli av med valkarna på utan plastikkirurgi. CoolSculpting är en permanent behandling som är en metod som används för att bli av med oönskade fettdepåer.

Fettfrysning med CoolSculpting – är det säkraste sättet att bli av med valkarna på utan plastikkirurgi. CoolSculpting är en permanent behandling som är en metod som används för att bli av med oönskade fettdepåer.

Denna behandling är ett alternativ istället för fettsugning. För dig som vill undvika ett kirurgiskt ingrepp men ändå få ett likvärdigt resultat. En behandling med CoolSculpting är inte en metod för viktminskning utan den bryter ner dina fettceller permanent.

Välkommen att kontakta oss på telefon 010-333 33 13 eller info@lifetimeclinic.se.

IMG_1109
Resurs 5

VISSTE DU ATT?

CoolSculpting är FDA-godkända och har över 70 vetenskapliga studier bakom sig.
Resurs 7

KOSTNADSFRI KONSULTATION

För kostnadsfri konsultation vänligen kontakta oss på 010-3333313 eller klicka på "Boka" högst upp till höger på denna sida
Resurs 8

ESTIMERAD TID

35 minuter
Resurs 9

SKRÄDDARSYDD BEHANDLING

Denna behandling skräddarsyr vi alltid och kan skulptera din kropp enligt dina önskemål

FETTCELLER ÄR EXTREMT KÄNSLIGA FÖR KYLA

Fettceller är extremt känsliga för kyla och genom att tillsätta kontrollerad kyla på ett utvalt område så extraheras energin från fettcellen. Innehållet i fettcellerna, lipiderna, kristalliseras och fettcellerna dör. Cryolipolys med CoolSculpting är ett mycket intressant alternativ till plastikkirurgi, både vad gäller obehaget, riskerna och inte minst kostnaden. Den används för att behandla specifika delar av kroppen där man med hjälp av kost och träning inte kunnat åstadkomma önskat resultat. Fettet bryts ner och transporteras genom blod och lymfa ut från kroppen. Fettcellerna dör och effekten av behandlingen är permanent.

COOLSCULPTING HAR EXKLUSIV LICENS FÖR DENNA PATENTERADE TEKNOLOGI OCH ÄR DÄRFÖR DET ENDA FÖRETAGET SOM ERBJUDER BEHANDLINGAR BASERADE PÅ CRYOLIPOLYSIS CoolSculpting den enda ledande kylbaserade, icke-kirurgiska behandlingen för att avlägsna fett som har godkänts av amerikanska FDA-myndigheten. CoolSculpting är den ledande icke-kirurgiska behandlingen som effektivt, säkert och permanent fryser och avlägsnar oönskade fettdepåer från din kropp på ett säkert och effektivt sätt tack vare den patenterade säkerhetsmekanismen, Anti-Freeze Detect System, som omöjliggör frysskada.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Innan vi startar en fettfrysning med CoolSculpting så mäter vi ut och markerar det området som ska behandlas. I samband med detta så tar vi även en före-bild på området innan behandlingen. Efter dessa förberedelser så är det dags för behandling. Behandlaren lägger på gel och fäster en vakuumapplikator på behandlingsområdet. Därefter dras vävnaden in i applikatorskålen och behandlingen påbörjas.

Är det smärtsamt att genomgå en fettfrysning med CoolSculpting? Nej, men inledningsvis känner du av kylan och ett starkt sug. Efter en stund så har den behandlade delen av huden bedövats och du känner ingenting. Maskinen har dessutom ett så kallat Anti-Freeze detect system som gör att det inte uppstår några frysskador. Maskinen stängs helt enkelt av automatiskt om temperaturen förändras.

RESULTAT

CoolSculpting resulterar i synbar och mätbar reducering av fett på områden på kroppen som behandlats. Och fettcellerna som behandlats är borta för gott. Patienter kan börja se resultat så snabbt som tre veckor efter behandlingen, men den mest dramatiska effekten uppstår efter en till fyra månader då processen pågår i upp till 4 månader.

Behandlingen leder till en synbar och mätbar minskning på ca 25% fett på den del av kroppen som behandlats. De fettceller som brutits ner är borta för gott. Generellt har man uppnått 80% av resultatet efter cirka 2 månader och efter 4 månader innan man har ett slutgiltigt resultat.

Ofta räcker det med en behandling för att uppnå önskad resultat – i samband med konsultationen för en fettfrysning i Stockholm lägger vår certifierade CoolSculptingpersonal upp en personlig behandlingsplan för just dig.

A05BF4B5-291C-4FFB-95D4-093C83F58606
0D262C41-AC69-45A0-BF5C-28014C928693
599CC38C-7053-40B4-BC60-2E3891E59F47
C19EAD99-6A87-4656-A7C0-8D1656EAF9A8
10C4DA2D-7B41-4065-9792-735E3187C56A
6A5EC213-5EB9-43EE-9111-963F7E5DEFC6
2F02D6A6-ECC5-432B-97D9-C018571DAEA5
586FCA0B-98A6-482F-BE77-63602201F9E5
 • KONSULTATION

  Konsultationer är alltid kostnadsfritt hos oss på Lifetime Clinic. Vid ditt första konsultationsbesök diskuterar du tillsammans med vår certifierade Coolsculpting specialist vilken behandling som är bäst lämpad för just dig. Du får information om vad det kan kosta och vad du kan förvänta dig för resultat. Du får också fylla i ett frågeformulär om ditt hälsotillstånd, eventuella tidigare sjukdomar och operationer. Gäller din konsultation gynekomasti så är det en plastikkirurg som avgör om behandling med cryolipolysis är lämplig.

 • SÅHÄR GÅR BEHANDLINGEN TILL

  På behandlingsdagen så tas först dina före bilder och sedan märker vi ut din behandlingsplan, efter detta är du redo för din behandling. Du får först två skydd för huden innan applikatorn med hjälp av ett vakuum suger in depån som skall behandlas. Därefter startar vi behandlingen och du känner ganska direkt av kylan men efter några minuter börjar området domna bort och du känner då inte av behandlingen.

 • EFTER BEHANDLINGEN

  CoolSculpting är en skonsam behandling och har en minimal återhämtningstid. Du kan därför återgå gå till jobb träning och ditt vanliga liv direkt efter din behandling. Något du kan uppleva är att området svullnar upp de första dagarna och kan kännas lite mör och ömt. Men en inflammations process har nu startat och fettcellerna som tagis skada vid behandling tar kroppen nu hand om och du kan förvänta dig att börja se ditt 

 • BIVERKNINGAR

  Efter behandling är det vanligt med svullnad och ömhet samt en kliande känsla, stickningar, känslighet vid beröring, känsel bortfall och muskelryckningar. Detta försvinner successivt inom ett par dagar upp till 2 veckor.  Kontakta oss om du känner dig orolig eller om symptomen sitter i mer än 2 veckor. Viktigt att tänka på är att om du går upp i vikt efter behandlingen så kommer resultatet att bli mindre synbart. Genom att hålla en hälsosam diet och fysisk aktivitet så förebygger du ofrivillig viktuppgång.

 • KONTRAINDIKATIONER

  Vi behandlar inte patienter med diabetes, tidigare brock, seriösa mikrocirkulationsproblem, gravida, ammande kvinnor eller personer med någon form av pågående infektion och allmänna stora hälsoproblem.

 • ATT TÄNKA PÅ

  Ta på dig lösa bekväma kläder om du skall behandla etc magen eller rygg.

 • AVBOKNING

  Om du inte har möjlighet att komma på din bokade tid så ber vi dig avboka via telefon på 010-3333313 senast 24 timmar innan. Annars debiterar vi 30% av behandlingens kostnad. Vid sen avbokning utav konsultationer och efterkontroller så debiteras 500 SEK.
 • STÄDER