Vi utför effektiv tandblekning i Stockholm – Lifetime Clinic - Lifetime Clinic
Övrigt

Vi utför effektiv tandblekning i Stockholm – Lifetime Clinic

Vi utför effektiv tandblekning i Stockholm – Lifetime Clinic

Boka en effektiv tandblekning i Stockholm på någon av våra kliniker. Lifetime Clinics medarbetare är certifierade och ger dig den ultimata behandlingen.

Boka en effektiv tandblekning i Stockholm på någon av våra kliniker. Lifetime Clinics medarbetare är certifierade och ger dig den ultimata behandlingen.

Tandblekning i Stockholm

Vill du fräscha upp ditt vackra leende med en tandblekning? Här på Lifetime Clinic erbjuder vi tandblekning i Stockholm på våra kliniker i Kista, Skärholmen och Högdalen. Du kan välja mellan flera metoder som skonsamt och effektivt bleker tänderna till en ljusare nyans och förstärker dina bästa drag. 

Vilken nyans just du får på dina tänder kan variera från person till person. Den ursprungliga färgen samt tändernas kvalitet i övrigt spelar in för slutresultatet. Vi använder metoder som laserblekning, ultraljudsblekning och plasmaljusblekning.

Våra blekningsalternativ

Eftersom allt fler väljer att bleka tänderna har också utvecklingen av olika behandlingsmetoder vuxit fram och förbättrats. Tanken är att de ska ge ett starkare och ett snabbare resultat och samtidigt vara skonsamt. På Lifetime Clinic kan du välja den senaste tekniken för din tandblekning i Stockholm.

Plasmaljusblekning – En av de senaste teknikerna inom tandblekning är att använda sig av LED-ljus för att ljusa upp tänderna. Metoden är också säker eftersom den ska stärka upp emalj och skydda tandköttet. En behandling kan ge uppemot 7 nyanser vitare tänder.

Ultraljudsblekning – En behandling som tar kort tid och som använder sig av ultraljudsteknologi och gel. Behandlingen är även bra för att bekämpa dålig andedräkt.

Laserblekning – Med en laserlampa och blekningsmedel bleker du tänderna många nyanser vitare. Det är viktigt att tandkött är ordentligt skyddat och att behandlingspersonalen är medveten och utbildad. Vår personal här på Lifetime Clinic är specialister på just laserbehandlingar och ger dig en trygg tandblekning i Stockholm.

Rengör tänderna hos tandhygienist innan tandblekningen

Innan du bokar en tandblekning i Stockholm är det viktigt att du först har gjort en undersökning samt rensat tänderna från tandsten och plack, helst inom sex månader innan bokad tandblekning. Detta för att hela tanden ska kunna blekas och att du minskar risken för eventuella skador om du har tänder som behöver annan behandling först.

OBS! Hos oss bleker vi inte tänderna på folk under 18 år eller på gravida och ammande kvinnor.

Skonsam gel och Prime Protect

Vi använder en gel med neutralt PH-värde på 7 samt med 6 % väteperoxid. Om du vill kan du lägga till Prime Protect – ett medel som gör att du kan äta och dricka direkt efter avslutad behandling samt ger en skyddande effekt på emaljen.

Trygga och säkra tandblekningar i Stockholm

Hos oss är det viktigt att du känner dig i trygga händer när du bokar en tandblekning. Vår personal har stor erfarenhet av olika sorters tandblekningar och kommer även att rådge dig innan vi påbörjar behandlingen. I vissa fall kan flera behandlingar vara aktuellt beroende på hur dina tänder ser ut innan. Om du har kronor eller porslinsfasader kan du inte bleka dessa men däremot kan vi bleka omgivande tänder till samma nyans för att få ett enhetligt resultat.

Boka din tandblekning idag hos Lifetime Clinic och bli stolt över ditt leende igen!

Stockholmskultur 

 

Vad är fika? Fika-traditionen består främst av att träffas för en kaffe och en tårta eller bakverk. Men Fika är mer än detta just för lokalbefolkningen i Sverige och Stockholm. Det är ett koncept och en del av svenska kulturen. Fika innebär att hitta tid för dina nära och kära och spendera denna på bästa möjliga sätt. Om du vill bli en del av den svenska kulturen, socialisera med dina vänner och stärka er relation på ett trevligt sätt ska du besöka Gamla stans mysiga kaféer eller varför inte södermalms små gator. Om du befinner dig i Gamla stan är det värt att även besöka Kungliga slottet, Storkyrkan & Stortorget som ligger i närheten.