Profhilo i Stockholm, Göteborg, Västerås och Uppsala | Lifetime Clinic - Lifetime Clinic
Kontur

Profhilo

Profhilo

Bio-remodeling är ett revolutionerande och innovativt föryngrande alternativ för estetiska behandlingar, den attackerar direkt slappheten i huden och fokuserar på att bygga vävnad.

Bio-remodeling är ett revolutionerande och innovativt föryngrande alternativ för estetiska behandlingar, den attackerar direkt slappheten i huden och fokuserar på att bygga vävnad.

PROFHILO® är den första hyaluronsyra-baserade produkt som tillverkats helt utan användning av kemiska tvärbindningsmedlet (BDDE) och är ensam om att återskapa förlorad vävnad.

MINSKNING AV INITIAL HUD SLAPPHET

Den åtstramande verkan är ett resultat av hög molekulärvikt av hyaluronsyra som neutraliserar slappheten i huden och ger ett lätt lyft. PROFHILO® är din nya allierade mot åldrande som ger näring åt hudceller och återställer fasthet i huden, med en förlängd hållbarhet. Det är en produkt med mycket god vävnadsintegration, som består av mycket ren kvalitet i hyaluronsyra som produceras av biofermentation. På grund av sin höga renhet och frånvaro av tillsatser, bl.a BDDE som många andra fillers innehåller, erbjuder PROFHILO® större säkerhet och därför färre biverkningar. Den patenterade tekniken i PROFHILO® erbjuder en förlängd hållbarhet. Injektion behövs på endast fem punkter för att erbjuda en maximal komfortabel behandling med synliga resultat efter bara två sessioner.

5-PUNKTSBEHANDLING (BAP TEKNIK)

BAP-tekniken (Bio Estetiska Points), som har granskats och utvecklats av IBSA är baserat på 5 injektionsställen, speciellt utvalda för att minimera riskerna och maximera spridningen av produkten i i ansiktet. Faktum är att PROFHILO® är särskilt framställt för behandling av hudens slapphet i malara och submalara områden. Det injiceras i det djupa hudlagret. Hybridkombinationen tillåter återstabilisering av fysiologiska nivåer av endogen Hyaluronsyra och förbättring av hudens fukt.

VARFÖR PROFHILO?

Rent – Består av en mycket ren kvalitet hyaluronsyra som produceras av biofermentation.
Säkert – Tack vare sin höga renhet och frånvaro av tillsatser, erbjuder PROFHILO® ökad säkerhet och därmed färre biverkningar.
Effektivt – den patenterade tekniken för PROFHILO® återskapar förlorad vävnad, detta är något som filler eller Skinbooster inte kan göra.

ESTETISKA INJEKTIONSRÅDET

Lifetime Clinic har en eller flera behandlare som är Certifierad för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare och erbjuder dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val. Kliniker som använder loggan ”Certifierad för estetisk injicering” har personal som klarat av denna examination.
Alla med rätt medicinsk utbildning som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar kan certifiera sig och förväntas följa det etiska kontraktet som de förbinder sig till vid certifieringen.

För mer information besök www.estetiskainjektionsradet.se

Är du intresserad av en behandling – eller vill du veta mer? Välkommen att höra av dig till oss på Lifetime Clinic!

Resurs 5

VISSTE DU ATT?

Profhilo är den enda kända behandlingen som återskapar förlorad volym och vävnad på ansiktet.
Resurs 7

KOSTNADSFRI KONSULTATION

För kostnadsfri konsultation vänligen kontakta oss på 010-3333313 eller klicka på "Boka" högst upp till höger på denna sida
Resurs 8

ESTIMERAD TID

30 minuter
 • Till vem är denna behandling bra för?

  Med åren förlorar vi vävnad och fettdepåer vilket gör att man kan uppleva att man har tunnare hy och ett magrare ansikte som gör att man kan se trött eller äldre ut. Profhilo lämpar sig bäst till dig som tappat volym i ansiktet och önskar få tillbaka den ungdomliga fylligheten, spänst och mer "liv" i ansiktet då behandlingen har en lätt återfuktande effekt som i sin tur ger lyster. Behandlingen är således rekommenderat för personer som är är runt 30 år eller om man upplever dessa ålderstecken tidigare i tidigare ålder.
 • Hur många behandlingar behöver jag?

  Profhilo utförs alltid i kur på behandlingar för att kunna ge önskad effekt. Efter den initial kuren rekommederar vi att man gör 1 behandling 2-3 gånger per år.
 • Vad innehåller Profhilo?

  Profhilo består likt andra fillers som har hög kvalitet av hyaluronsyra i ren form. Produkter har till skillnad från andra filers inte någon tvärbindngstillsaster vilket gör produkten ren på ett unikt sätt.
 • När kan jag se skillnad?

  Redan efter första behandlingen upplever vissa den föryngrande effekten av Profhilo dels genom en fylligare vävnad men också mer spänst. På samma sätt förstärks dessa resultat redan efter andra behandlingen för att slutligen nå maximala effekten av behandlingen ca 1 vecka efter tredje behandlingen.
 • Hjälper Profhilo mot torr hy?

  Profhilo har en återfuktande effekt och hjälper din hy att få mer fukt och lyster på ett väldigt effekt sätt. Däremot så är Skinbooster ett bättre alternativ för den som önskar hjälp mott torrhet då Skinbooster han mer återfuktande effekt än Profhilo.
 • Städer