Skinbooster i Stockholm, Göteborg, Västerås och Uppsala | Lifetime Clinic - Lifetime Clinic
Lyster

Skinbooster

Skinbooster

Skinbooster ger återfuktning på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger den en naturlig lyster.

Skinbooster ger återfuktning på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger den en naturlig lyster.

Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unik förmåga att binda vatten. Skinbooster består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar kvar längre i kroppen än vad kroppens egen hyaluronsyra gör. Fillern injiceras i mikro-doser under huden och drar åt sig vatten och ger långvarig återfuktning.

Detta är en typ filler med det specifika målet att göra huden slät, mjuk och återfuktad. Skinbooster bygger inte volym som traditionella fillers gör. Skinboosters hjälper till att attrahera och hålla fukt i huden för att återställa en frisk och naturlig lyster. Denna produkt har också ett antioxiderande medel som hjälper till att förhindra uppbyggnaden av fria radikaler i huden. Detta gör i sin tur att effekten av behandlingen blir mer långvarig.

NÄR SKA MAN PÅBÖRJA EN BEHANDLING?

Skinbooster rekommederas från ca 23 års ålder då vår kropps produktion av hyaluronsyra minskar redan vid den åldern. Generellt brukar denna produktion minska drastiskt runt 30 års åldern vilket gör att man förlorar lyster, vävnad och får en gråare ton på huden. Hyaluronsyra är således den enskilt viktigaste faktorn som gör att vi ser fräscha ut och har lyster i ung ålder. En annan viktig egenskap behandlingen har är att den hjälper till att bibehålla vävnaden i huden. Förlorad vävnad anses vara ett de första ålderstecknet. Rynkor och volymförlust behandlingar bör inledas så snart som man ser en rynka utvecklas och då den fortfarande är ”mjuk”. Om dessa rynkor försummas blir de ”inrotade” och ”ärr liknande” vilket tenderar att bli svårare att behandla lika framgångsrikt som om man hade börjat i tidigare ålder.

BEHANDLINGSPROGRAM OCH OMRÅDEN SOM SKALL BEHANDLAS

Juvederm Volite som är den mest avancerade Skinboostern har en hållbarhet på 9-12 månader. Detta tack vare produktens unika bindningsstruktur. Många av våra kunder väljer att behandla sig 1 gång per år. Ett typiskt behandlingsprogram med Skinboosters av andra märken består av tre initiala behandlingar med 2 till 4 veckors mellanrum. Efter en sådan 3-stegsbehandling är rekommendationen att man underhåller med en behandling vad 6:e månad. Områden som man med fördel kan ha Skinbooster i är ansikte, hals, dekolletage och handryggar. Även finare linjer behandlas mest effektivt med Skinbooster då behandlingen inte bygger volym utan bara återfuktar, ger lyster och bibehåller vävnaden i huden.

ESTETISKA INJEKTIONSRÅDET

Lifetime Clinic har en eller flera behandlare som är Certifierad för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare och erbjuder dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val. Kliniker som använder loggan ”Certifierad för estetisk injicering” har personal som klarat av denna examination.

Alla med rätt medicinsk utbildning som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar kan certifiera sig och förväntas följa det etiska kontraktet som de förbinder sig till vid certifieringen.

Resurs 5

VISSTE DU ATT?

En Skinbooster-behandling är som att ha en hudkräm under huden som återfuktar och verkar i flera månader, dygnet runt.
Resurs 7

KOSTNADSFRI KONSULTATION

För kostnadsfri konsultation vänligen kontakta oss på 010-3333313 eller klicka på "Boka" högst upp till höger på denna sida
Resurs 8

ESTIMERAD TID

20-40 minuter
 • Vad är skillanden på skinbooster och profhilo?

  • Hur många behandlingar behöver jag?

   • När kan jag se resultat?

    • Funkar denna behandling mot rocasea?

     • När börjar jag se skillnad?

      Se aktuella priser

      ”Vissa kliniker har besökts centralt. Var skeptiska till priserna. Men de är otroligt överarbetade om hur bra personal och bekväm miljö Livstids kliniken erbjuder.”

      Gå till prissidan
      Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.
      Mer information Jag godkänner