Botoxbehandling på ett skonsamt sätt§ - eskilstuna, stockholm, västerås, uppsala
Spänst

Botoxbehandling

Botoxbehandling

Injektionsbehandlingar med Botox är nu världens vanligaste förekommande estetiska injektionsbehandling. Tack vare hög säkerhet, goda resultat och att det är en snabb och enkel behandling.

Injektionsbehandlingar med Botox är nu världens vanligaste förekommande estetiska injektionsbehandling. Tack vare hög säkerhet, goda resultat och att det är en snabb och enkel behandling.

Vi använder ett välbeprövat läkemedel, Botox från Allergan, som funnits i mer än 20 år och har använts bland annat inom sjukvården för att till exempel behandla muskelsjukdomar. På senare tid har det även blivit allt vanligare att det används i estetiska behandlingar för att reducera migrän, svettbehandling, rynkor,  och fina linjer.

Välkommen att kontakta oss på telefon 010-333 33 31 eller info@lifetimeclinic.se.

MOTVERKAR RYNKOR OCH FINA LINJER

När du skrattar, blir arg eller koncentrerar dig spänns din ansiktsmuskulatur och framkallar rynkor och linjer i ansiktet. Eftersom hudens elasticitet minskar med åren tenderar rynkorna att bli kvar. Detta motverkar Botoxbehandlingar. Medlet sprutas in i utvalda små ansiktsmuskler för att släta ut rynkor. Då det blockerar nervimpulserna till de utvalda ansiktsmusklerna får det dem att slappna av vilket gör att den överliggande huden slätas ut. Andra nervfunktioner som finns i huden påverkas inte, utan enbart den specifika muskeln som man vill komma åt.

LIFETIME CLINIC ANVÄNDER INTE MEDEL SOM TESTATS PÅ DJUR

Allergans cellbaserade analys för två olika typer av neurotoxiner har godkänts av läkemedelsverket i Sverige. Viktigt är att godkännandet från läkemedelsverket är specifikt för Allergans Botox och innefattar inte muskelavslappnande medel från andra tillverkare, vilka kommer att fortsätta med sina djurbaserade tester.

shutterstock_73168360-2-muskelavslappnande

VILKA OMRÅDEN KAN BEHANDLAS?

 • De horisontella rynkorna i pannan
 • Glabella – bekymmersrynkan mellan ögonbrynen
 • Kråksparkar
 • Ögonbrynslyft
 • Näsrynkor
 • Apelsinhaka
 • Gummy smile
 • Läpplyft
 • Halslyft

EN SMIDIG OCH SMÄRTFRI BEHANDLING

En behandling hos oss är en snabb och smärtfri procedur, som utförs på ett säkert sätt men ändå inte tar mer än 10-20 minuter.

Vid behandling så injiceras små mängder av medlet i de områden som har valts ut för behandling. Nålen är så tunn och mängden vätska som injiceras är så liten att patientens upplevda obehag är väldigt litet. ”Det kändes inte mer än som ett myggbett” är en kommentar vi har ofta har hört från patienter som genomgått en behandling.

Vi kan lokalbedöva det aktuella området om så önskas, men det är absolut inte nödvändigt. Efter en behandling kan du utan problem återgå till arbete eller aktiviteter som inte är fysiskt krävande.

VIKTIGT ATT BEHANDLINGEN UTFÖRS HELT KORREKT

Resultatet av en behanding är helt beroende av att den utförts korrekt: exakt rätt mängd av det aktiva ämnet ska införas på exakt rätt plats. Ansiktsmuskulaturen är en komplicerad del av anatomin och ställer höga krav på kompetens hos utföraren. På Lifetime Clinic har vi utfört en stor mängd behandlingar och har de rätta kunskaperna och erfarenheten att utföra varje detalj på helt rätt sätt.

Resultatet av en behandling syns snabbt, redan efter 3-10 dagar i vanliga fall. I vissa fall kan det ta uppemot två veckor. Resultatet av en behandling kvarstår i normala fall i 3-6 månader. Därefter kan behandlingen upprepas. För varje behandling så brukar varaktigheten dessutom öka.

ESTETISKA INJEKTIONSRÅDET

Lifetime Clinic har en eller flera behandlare som är Certifierad för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare och erbjuder dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val. Kliniker som använder loggan ”Certifierad för estetisk injicering” har personal som klarat av denna examination.

Alla med rätt medicinsk utbildning som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar kan certifiera sig och förväntas följa det etiska kontraktet som de förbinder sig till vid certifieringen.

För mer information besök www.estetiskainjektionsradet.se

Är du intresserad av en behandling – eller vill du veta mer? Välkommen att höra av dig till oss på Lifetime Clinic!

Resurs 5

VISSTE DU ATT?

Vi använder marknadsledande neurotoxinet Vistabel på våra Botoxbehandlingar.
Resurs 7

KOSTNADSFRI KONSULTATION

För kostnadsfri konsultation vänligen kontakta oss på 010-3333313 eller klicka på "Boka" högst upp till höger på denna sida
Resurs 8

ESTIMERAD TID

20-30 minuter
 • HÅLLBARHET

  En behandling innebär att en liten mängd av det aktiva ämnet injiceras med en mycket tunn nål i den underliggande mimikmuskulaturen i det område som skall behandlas. Behandlingen går fort och är nästan helt smärtfri. Resultaten syns ofta redan efter ett par dagar och håller sig i upp till 4-6 månader.
 • ALLTID RÄTT TILL EFTERKONTROLL

  Efter en utförd behandling har du rätt till en kostnadsfri touch-up inom 12-18 dagar där du tillsammans med behandlaren går igenom vad som gjorts och följer upp med en eventuell korrigering.

  Har det däremot gått mer än 18 dagar har du inte längre rätt till en kostnadsfri touch-up utan istället erbjuder vi en touch-up till ett reducerat pris på 995 kr, detta gäller mellan 15-30 dagar efter en utförd behandling.
 • TÄNK PÅ INFÖR DIN BEHANDLING:

  - Man skall ej ha en infektion, feber, sjukdomskänsla i kroppen.
  - Man skall ej heller ha utslag eller ha finnar på injektions området.
  - Man skall ej ha Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet.
  - Man skall ej vara gravid eller amma.
  - Har man tagit Magnecyl eller Ipren eller liknande kan man lättare få blåmärken i injektionsområdet.
  - För smärtlindring kan man införskaffa Emla salva på Apoteket och smörja ett tjockt lager på injektionsområdet ca 1 timme före behandling.
  - Ingen träning samma dag du har utfört en behandling.
 • TÄNKA PÅ EFTER DIN BEHANDLING:

  Behandlingsresultatet kan tidigast börja ses efter ca 3-4 dagar och varar generellt upp till 4-6 månader.

  - Man skall ej utföra peeling eller massage av ansiktet samma dag.
  - Man skall ej träna samma dag.
  - Man skall ej sminka sig eller ta på det behandlade området de närmaste 6 timmarna efter behandling.
  - Man skall ej basta samma dag.

  Vill du veta mer eller har du fler frågor kan du alltid boka en tid för konsultation med någon av våra läkare eller sköterskor.
 • AVBOKNING

  Om du inte har möjlighet att komma på din bokade tid så ber vi dig avboka via telefon på 010-3333313 senast 24 timmar innan. Annars debiteras du med 30% av behandlingens kostnad. Vid sen avbokning utav konsultationer och efterkontroller så debiteras 500 SEK.
 • STÄDER

Se aktuella priser

”Vissa kliniker har besökts centralt. Var skeptiska till priserna. Men de är otroligt överarbetade om hur bra personal och bekväm miljö Livstids kliniken erbjuder.”

Gå till prissidan