Trådlyft i Göteborg, Stockholm, Västerås & Uppsala | Lifetime Clinic - Lifetime Clinic
Spänst

Trådlyft

Trådlyft

Trådlyft är det senaste tillskottet inom kosmetisk kirurgi. Med en snabb & skonsam behandling kan du bland annat strama åt och lyfta ansiktet. Besök oss idag!

Trådlyft är det senaste tillskottet inom kosmetisk kirurgi. Med en snabb & skonsam behandling kan du bland annat strama åt och lyfta ansiktet. Besök oss idag!

shutterstock_135243698-2-lyft

Vill du inte spendera mellan 50- 60 000 kronor på ett ansiktslyft är du förmodligen en perfekt kandidat för trådlyft. Behandlingen är känd som ”ansiktslyftet som görs på lunchen”, det är inte speciellt dyrt och det tar ungefär 45-60 minuter. Du behöver inte sövas, slipper ärren och den långa återhämtningstiden. Den övergripande effekten är en åtstramning med ett lätt lyft. Ett fint och naturligt resultat.

Vi använder oss av CE-märkta PDO (Polydioxanon) trådar, som vanligtvis används vid kirurgi sedan många år tillbaka. PDO-trådar är alltså välbeprövade och godkända sedan långt tillbaka. PDO-tråden stimulerar produktion av elastin och kollagen. Detta, i sin tur, skapar en uppstramning och ett lättare lyft. Bieffekter och kontraindikationer kommer ni gå igenom med behandlande läkare innan utförandet av behandlingen.

Ungefär 2 veckor efter ingreppet stimuleras kroppens egna naturliga kollagen produktion och processen fortsätter i ca. 6 månader, då man oftast ser full effekt. Åtstramningen och den lyftande effekten fortsätter att vara i ca 18-24 månader. PDO har snabb absorptionstid, låg risk för förtjockning och ärrbildning till skillnad från andra trådar som kan ha en större diameter och lång absorptionstid.

FÖRDELAR MED TRÅDLYFT

Till skillnad från ett kirurgiskt ansiktslyft, där patienten är sövd under behandlingen, så är patienten vaken under hela behandlingen när man gör ansiktslyft med trådar. Det här gör att du kan följa hela behandlingen tillsammans med läkaren för att se om du är nöjd med resultatet. Trådlyft under ögonen är rätt vanlig behandling hos oss som exempelvis många inte känner till. Behandlingen är heller inte smärtsam och för återhämtning krävs normalt två till tre dagar.

VEM SKULLE VARA LÄMPLIG?

PDO är lämplig för de flesta människor. De flesta patienterna är i åldern från 25 och uppåt, när effekterna av åldrandet börjar bli uppenbara. Åldrandet gör att huden blir tunnare eftersom kollagen och elastin fibrer bryts ner, vilket resulterar i slapp hud, djupa veck och rynkor.

Den perfekta kandidaten är en person med små tecken på åldrande. Ett trådlyft kan få dig att se yngre, utvilad och mer alert ut, men det kan inte eliminera kalkonhals eller djupa rynkor och veck i ansiktet. Just trådlyft under ögonen brukar vara en uppskattad behandling för individer som är 30 år och äldre.

När tiden satt ordentliga spår i ansiktet är ett trådlyft inte lika effektivt. Trådlyft rekommenderas normalt inte för personer som har mycket överskottshud då suturerna helt enkelt inte kommer orka bära tyngden. Den bästa kandidaten för att göra ett trådlyft är en ung eller medelålders patient.

Individer som redan genomgått ansiktslyfts behandling kan komplettera med ett trådlyft för att på så sätt bibehålla resultatet längre. Faktum är att behandlingen medför väldigt få komplikationer och bieffekter. Man blöder väldigt lite under behandlingen och därmed är risken för infektion också väldigt liten. Eftersom ansiktslyft med trådar är ett icke-invasivt och prisvärt borde det vara din självklara första attack i kampen mot åldrandet. Det är ett subtilt ansiktslyft, men det kan göra mycket för ditt utseende såväl som för ditt självförtroende. 

Resurs 5

VIISTE DU ATT?

Trådlyft är den behandling som ger mest kollagen stimulering för att få en spänstigare och fastare hy
Resurs 6

BEDÖVNING

Det ingår alltid bedövning när du utför trådlyft
Resurs 7

KOSTNADSFRI KONSULTATION

För kostnadsfri konsultation vänligen kontakta oss på 010-3333313 eller klicka på "Boka" högst upp till höger på denna sida
Resurs 8

ESTIMERAD TID

30-60 minuter
 • HUR GÅR EN TRÅDLYFT TILL?

  Hela behandlingen tar ca 30 – 90 minuter, ett bedövningsmedel appliceras på behandlingsområdet före behandlingsstart.
 • HUR LÄNGE VARAR EFFEKTEN?

  Resultatet brukar pågå i 1 till 18 månader. Upprepade behandlingar kommer att uppnå bättre resultat.
 • NÅGRA BIVERKNINGAR/PROBLEM I DET DAGLIGA LIVET?

  Patienter kan uppleva vissa biverkningar såsom mindre smärta, svullnad, blåmärken, blödningar. Patienten kan gå tillbaka till dagliga aktiviteter eller sätta på smink eller solkräm. Två till tre dagar krävs för återhämtning.
 • BEHANDLINGS INDIKATIONER:

  - Panna/ rynkor
  - Panna, minskad ytterkanter ögonbryn, hängande ögonbryn
  - Nedre ögonlocket
  - Kinder (kontur)
  - Tydliga nasalolabial veck
  - Hudveck på kinden
  - Skrynkliga kinder
  - Dubbelhaka
  - Käklinjen
  - Hängande kinder och området under underkäken (dock inte alltför hängande käkar, finns en gräns)
  - Hudföryngring
  - Minskar rynkor
  - Minskning av porerna
  - Skin Lightening (pigment)
  - Ökar volymen
  - Ökar hudens spänts

  Vill du veta mer eller har du fler frågor kan du alltid boka en tid för konsultation med någon av våra specialister.
 • AVBOKNING

  Om du inte har möjlighet att komma på din bokade tid så ber vi dig avboka via telefon på 010-3333313 senast 24 timmar innan. Annars debiteras du med 30% av behandlingens kostnad.