Kemisk peeling, Glykopeel i Stockholm, Göteborg, Västerås och Uppsala | Lifetime Clinic - Lifetime Clinic
Spänst

Kemisk peeling

Kemisk peeling

Om du överväger att behandla din hud är kemisk peeling en bra metod. Här ger vi dig en bild av hur vi på Lifetime Clinic arbetar, hur själva processen går till och vilket resultat du kan förvänta dig.

Om du överväger att behandla din hud är kemisk peeling en bra metod. Här ger vi dig en bild av hur vi på Lifetime Clinic arbetar, hur själva processen går till och vilket resultat du kan förvänta dig.

visage-meso-nctf-filorga

DET ENDA MÄRKET SOM INNEHÅLLER DET PATENTERADE OCH ORGINALA AHA-SYRAN!

Detta är något som bekymrar många och kan få en att se sliten ut. Här har arvsanlag stor betydelse men även väder, vind, rökning och solexponering bidrar till att huden åldras fortare.

REDUCERA RYNKOR, PIGMENTFÖRÄNDRINGAR OCH GROVA PORER

Med kemisk peeling tas gammal hud bort och att hudens kvalitet återställs ner till läderhudens övre delar. Den reducerar mindre rynkor, stramar upp huden, reducerar ärr, hudbristningar och acne, förminskar porer samt dämpar pigmentförändringar och solskador, det är ett väldigt bra alternativ till den som vill åtgärda flera saker med en behandling. Ny och friskare hud läks på så sätt fram med en effektiv och djupgående behandling. Vid en kemisk peeling applicerar vi olika lösningar på huden. Det gör vi för att avlägsna det yttre döda cellagret och stimulera till nybildning av nya celler.

KEMISK PEELING MED LIFETIME CLINIC – FÖR EN FRÄSCHARE HY

Resultatet av en kemisk peeling blir till en synbar föryngring av din hud. Den blir slätare, lenare och får framför allt ett fräschare utseende. Pigmentförändringar och fina linjer reduceras och porerna dras ihop, behandlingen är både skonsamt och effektivt.

Då det finns olika styrkor på kemisk peeling, val av styrka avgör vi efter vilka besvär som skall åtgärdas samt hur lång återhämtningstid du kan tänka dig. Väljer du en lite svagare blandning blir det en obetydlig eller ingen konvalescens, du kommer se frisk och fräsch ut direkt men behandlingen kanske måste upprepas för att uppnå ett önskad resultat. Väljer du en starkare peeling går den djupare ner i hudlagret vilket ger en avflagning av gammal hud och kräver då några dagars konvalescens. Självklart känner du dig helt frisk och pigg men vill kanske inte exponera dig för andra människor på några dagar.

VILKA OMRÅDEN KAN BEHANDLAS?

 • Ansikte
 • Hals
 • Dekoltage
 • Handryggar
Resurs 5

VISSTE DU ATT?

Kemisk peeling stimulerar kollagen på de yttersta hudlagren och avlägsnar döda hudceller som i sin tur ger en fastare hy och jämnare hudton
Resurs 7

KOSTNADSFRI KONSULTATION

För kostnadsfri konsultation vänligen kontakta oss på 010-3333313 eller klicka på "Boka" högst upp till höger på denna sida
Resurs 8

ESTIMERAD TID

40 minuter
 • HUR GÅR EN KEMISK PEELING TILL?

  Inför en behandling för kemisk peeling besöker du oss först konsultation. Där går vi igenom hur behandlingen anpassas till just din unika hudtyp och dina behov och hur din själva process kommer att gå till. Varje behandling på Lifetime Clinic är individuellt upplagd, och vi arbetar ofta med att kombinera olika åtgärder – med olika behandlingar för ett maximalt effekt.
 • NATURLIGT RESULTAT MED KEMISK PEELING

  Att kombinera olika metoder ger i de flesta fall ett överlägset resultat, med mindre kontraster efter ingreppet och en kortare konvalescenstid såväl som lägre totalkostnader.

  För oss handlar det inte bara om själva ingreppet, utan också om att ge varje dig ett personligt omhändertagande genom hela behandlingens processen – där uppföljningen är en självklar och lika viktig del för dig som för oss.
 • AVBOKNING

  Om du inte har möjlighet att komma på din bokade tid så ber vi dig avboka via telefon på 010-3333313 senast 24 timmar innan. Annars debiteras du med 30% av behandlingens kostnad. Vid sen avbokning utav konsultationer och efterkontroller så debiteras 500 SEK.
 • STÄDER