Om Lifetime Clinic - Lifetime Clinic

Om oss

Lifetime Clinic startades 2012 och med 30 000 behandlingar årligen är Lifetime Clinic en av de ledande kliniker inom skönhet och estetik i Sverige. Tack vare specialister inom olika områden ställs kunderna och resultat i fokus.

iStock-494583948

Lifetime Clinic – skönhetsbehandlingar på dina villkor. Lifetime Clinic startades 2012 och med 30 000 behandlingar årligen är Lifetime Clinic en av de ledande kliniker inom skönhet och estetik i Sverige. Tack vare specialister inom olika områden ställs kunderna och resultat i fokus. Målet är att finnas tillgänglig för samtliga kunder i hela Sverige inom en snar framtid. Lifetime Clinic samarbetar idag med dem ledande företagen inom estetiska behandlingar, den senaste tekniken och dem bästa behandlarna ”head huntas” för våran ständiga framfart. Ett kollektivt samarbete mellan medarbetare ger en klar bild på det hälsosamma miljön i klinikerna, enad kunskap.

Lifetime Clinic utför inte endast behandlingar, det görs även uppföljningar samt ställs svar på frågor. Mottot är utveckling, samarbete samt service och kvalitet, där kunden alltid är i fokus.

Skönhetsbehandlingar på dina villkor

Högsta kvalitet behandlingar till ett lågt prisGratis samråd med läkare, sjuksköterskor och terapeuterErfaren läkare, sjuksköterskor och terapeuter
iStock-157681198iStock-506101706

Vad tycker våra kunder?

ellis

”Med tanke på att jag brukar besöka kliniker i city så var jag först tveksam till dem låga priserna. Men jag blev positivt överraskad av den höga kvaliteten med Lifetime Clinics behandlingar. Professionell personal och bekväm miljö.”

Ellis Bameti - Marknadschef Red Globe

iman

"Som en kvinnlig elitidrottare kommer utseendet inte alltid först men då jag alltid varit mån om mitt yttre så var valet av rätt klinik som kan motsvara mina förväntningar viktig för mig. Med mycket bra priser och otroligt vänlig personal rekommenderar jag starkt Lifetime Clinic."

Iman Helin Darabi - Elitidrottare

makwan

"I mitt yrke är min kropp alltid synlig, därför valde jag en klinik som kunde garantera mig en hög kvalité. Jag känner mig väldigt nöjd efter mitt besök på Lifetime Clinic. Bra atmosfär, mycket trevlig personal och fantastiska resultat."

Makwan Amirkhani - UFC Fighter