Prisvärd Fillers i Stockholm, Göteborg, Västerås och Uppsala - Lifetime Clinic
Kontur

Filler

Filler

Med fillers förstärker du enkelt din ansiktskontur, gör läppar fylligare eller fyller ut en rynka som du vill se mindre av. Du kan även få mer markerade kindben eller fylla ut delar av ansiktet som med åldern har tappat sin fyllighet och ungdomlighet.

Med fillers förstärker du enkelt din ansiktskontur, gör läppar fylligare eller fyller ut en rynka som du vill se mindre av. Du kan även få mer markerade kindben eller fylla ut delar av ansiktet som med åldern har tappat sin fyllighet och ungdomlighet.

iStock-178828241
shutterstock_106978385-1-filler

VILKA OMRÅDEN KAN BEHANDLAS?

 • Läppar
 • Kindben
 • Näskorrigering
 • Nasolabialaveck
 • Påsar under ögonen
 • Käklinje
 • Haka
 • Fina linjer

Du ser omedelbart resultat med fillers. Med fillers förstärker du enkelt din ansiktskontur, gör läppar fylligare eller fyller ut en rynka som du vill se mindre av. Du kan även få mer markerade kindben eller fylla ut delar av ansiktet som med åldern har tappat sin fyllighet och ungdomlighet. Det är även allt vanligare idag att fler väljer fillers framför kirurgi för att korrigera en krokig eller sned näsa för en bråkdel av vad ett kirurgiskt ingrepp skulle kosta.

Välkommen att kontakta oss på telefon 010-333 33 13 eller info@lifetimeclinic.se.

Fillers är benämningen på produkter som injiceras i huden för att fylla, släta ut huden eller ändra ansiktskonturer. Vi på Lifetime Clinic arbetar endast med fillers som består av 99% hyaluronsyra som är ett kroppseget ämne och inte är permanent. Den hyaluronsyra som vi använder kommer inte från djur, utan är syntetisk och har framställts genom en avancerad bioteknologisk process.

VAD KAN JAG BEHANDLA?

Vi på Lifetime Clinic arbetar med bland annat Juvederm som är det mest framstående märket av fillers som finns på marknaden. Dessa injiceras i valda delar av ansiktet för att fylla ut en rynka, nasolabialavecken, kindben, näsa eller för att fylla ut läpparna. Behandlingen går ut på att strama upp, bygga volym och göra ansiktet slätare. Vi eftersträvar alltid efter ett naturligt resultat som gör dig ännu vackrare och för att du ska känna dig ännu mer tillfreds med din hud och ditt utseende.

Hyaluronsyra, som våra fillers består av, är en bindvävssubstans som finns naturligt i vår kropp och har en stark vattenbindande förmåga. Det är denna förmåga som gör att huden får volym och fräschhet av en fillerbehandling. Den hyaluronsyra som skapas på naturlig väg i våra kroppar bryts ned på fem dagar och kroppen producerar därför ständigt ny hyaluronsyra. När vi blir äldre minskar kroppens produktion av syran vilket leder till att huden tappar vävnad, lyster och fukt vilket medför uppkomsten av rynkor, veck och fina linjer. Därför väljer man att injicera fillers för att motverka detta.

SÅ GÅR EN BEHANDLING MED FILLERS TILL

Vi börjar alla fillersbehandlingar med en ordentlig rengöring. Vi tvättar av området som ska behandlas. Nästa steg är spruta in fillern med en tunn nål. När vi gör detta kan du känna en stickande känsla och en känsla av att det spänner i huden. Fillern lyfter därefter upp rynkan eller bygger volym om så önskas, vilket omedelbart ger ett synligt resultat. Ska du göra en behandling av läpparna så kan du känna smärta, därför erbjuder vi lokalbedövning kostnadsfritt för den som vill ha det.


Resurs 5

VISSTE DU ATT?

Fillers som vi använder består av 99% hyaluronsyra som har en återfuktande och bevarande effekt på ansiktet
Resurs 6

BEDÖVNING

Det ingår alltid bedövning när du utför fillers i läpparna samt tear-trough
Resurs 7

KOSTNADSFRI KONSULTATION

För kostnadsfri konsultation vänligen kontakta oss på 010-3333313 eller klicka på "Boka" högst upp till höger på denna sida
Resurs 8

ESTIMERAD TID

30-40 minuter
Resurs 9

Skräddarsydd behovsanalys

Vi skräddarsyr din behandling utifrån gyllenesnittet med hjälp av MD-Codes tekniken där produkten placerar på noga utvalda punkter.

VARFÖR FILLERS?

Med en fillersbehandling kan du snabbt få en yngre känsla i ditt ansikte. Då fillersbehandlingar inte påverkar hudkonditionen lämpar sig dessa väl i kombination med exempelvis en hudförbättrande behandling som Microneedling, trådlyft, Plasma pen eller kemisk peeling. Fråga oss om du vill uppnå en helhetslösning för din hud.

ESTETISKA INJEKTIONSRÅDET

Lifetime Clinic har en eller flera behandlare som är Certifierad för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för läkare, sjuksköterskor och tandläkare som därefter erbjuder dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val. Kliniker som använder loggan ”Certifierad för estetisk injicering” har personal som klarat av denna examination.

Alla med rätt medicinsk utbildning som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar kan certifiera sig och förväntas följa det etiska kontraktet som de förbinder sig till vid certifieringen.

Vidare så är vi sedan 2018 en ”Juvederm-klinik” vilket innebär en kvalitetsstämpel inom inejktionsbehandlingar.

Alla våra injektionsbehandlingar utförs av legitimerade läkare eller sjuksköterskor. 

 • HUR MÅNGA SPRUTOR BEHÖVS?

  Som regel går det åt en ampull, dvs 1 ml, för att göra en läppförstoring. Övriga områden är helt beroende på hur mycket volym som behöver byggas eller hur djup en rynka är.

  Vanligtvis räcker det med en spruta för att få en större läpp initialt. Men vill man ha en mer markant förstoring kan det behövas två eller flera sprutor kommande månader. Många vill dock inte ha stora läppar utan nöjer sig med en mindre uppfräschning med mer markerade läppar som resultat.

  Vanligtvis fördelar vi mängden mellan över- och underläpp för att få rätt balans med en liten större underläpp för ett naturligt resultat. Har du en ojämnhet eller snedhet kan vi också försöka korrigera detta i samband med behandlingen.
 • GÖR DET ONT?

  Det flesta fillers som vi använder innehåller lokalbedövning vilket gör att behandlingen känns väldigt lite, man kan känna spänningar. För den som vill göra läppar erbjuder vi alltid lokalbedövning i form av salva som har minst 10% Lidokain.
 • HUR KÄNNS DET EFTERÅT?

  Läpparna svullnar ofta lite efteråt och det kan ta ett par dygn innan svullnaden har lagt sig helt. Räkna därför inte med att gå på kalas samma kväll som behandlingen är utförd. Det kan kännas lite bortdomnat runt läpparna efter behandlingen och det beror delvis på bedövningen som dock försvinner efter någon timme.

  Hur många behandlingar behövs?
  Du kan välja att göra fillers vid endast ett tillfälle men resultatet är inte permanent. För att bibehålla effekten av behandlingen behöver du upprepa behandlingen efter ca 3-4 månader första gången du gör en injektionsbehandling. Ju fler behandlingar du gör desto varaktigare blir resultatet och du kan även förebygga nya rynkor och veck.
 • HUR LÅNGVARIG ÄR EFFEKTEN?

  Normalt så bryts hyaluronsyran ner av kroppen på bara några timmar, men i produkten har tillverkaren påverkat molekylerna så att den har betydligt längre hållbarhet. Den bryts dock långsamt ner av kroppen, för att du ska ha kvarstående effekt behöver du upprepa behandlingen. Efter att du har gjort flera behandlingar så håller produkten allt längre och i vissa fall i upp till 15 månader.

  Hur snabbt produkten bryts ner kan dock vara mycket individuellt och ibland kan produkten försvinna väldigt fort, detta är helt upp till din kropp. Vanligtvis är effekten längre när det gäller rynkor och volym på ansiktet medans vid läppförstoring kan den gå ur snabbare.

  Behandlingen håller i 3-6 månader, i vissa fall kan den sitta under en längre period än så. Sker påfyllning innan effekten av den första behandlingen helt försvunnit får man en ytterligare förlängd effekt av behandlingen.
 • AVBOKNING

  Om du inte har möjlighet att komma på din bokade tid så ber vi dig avboka via telefon på 010-3333313 senast 24 timmar innan. Annars debiteras du med 30% av behandlingens kostnad. Vid sen avbokning utav konsultationer och efterkontroller så debiteras 500 SEK.
 • STÄDER