Prisvärd Fillers i Stockholm, Göteborg, Västerås och Uppsala - Lifetime Clinic
Kontur

Bio-Filler

Bio-Filler

Ett naturligt filler utvunnet från kroppens egna plasma. Med Bio-Filler formar du ansiktet precis som vanliga fillers med hjälp att tillväxtfaktorer som finns i vår kropp.

Ett naturligt filler utvunnet från kroppens egna plasma. Med Bio-Filler formar du ansiktet precis som vanliga fillers med hjälp att tillväxtfaktorer som finns i vår kropp.

iStock-178828241
shutterstock_106978385-1-filler

Bio-Filler (PPP - Platelet Poor Plasma) är det senaste inom fillers. En helt naturlig filler som utvinns ur din egna plasma från ditt egna blod. I en säker process omvandlas blodet till bio filler. Bio filler har samma egenskaper som en vanlig syntetisk filler och kan utföras på samma områden såsom tunna linjer, ansiktsveck och läppar samt vid förlorad volym, såsom i kinder eller haka.

Till skillnad från fillerns fuktgivande egenskaper har Bio Filler en mer djupgående verkan på huden då den stimulerar stamcellerna, vilket innebär att hudens vävnad repareras och huden får en kraftfull föryngring inifrån.

Behandlingen görs i kombination med PRP och kan med fördel kombineras med PRF för ytterligare ökad lyster och hudkvalitet. 

Resurs 5

VISSTE DU ATT?

Bio-Fillers består helt av kroppens egna plasma och vårdar vävnaden i kroppen.
Resurs 6

BEDÖVNING

Det ingår alltid bedövning när du utför Bio-Fillers i läpparna
Resurs 7

KOSTNADSFRI KONSULTATION

För kostnadsfri konsultation vänligen kontakta oss på 010-3333313 eller klicka på "Boka" högst upp till höger på denna sida
Resurs 8

ESTIMERAD TID

40-60 minuter
Resurs 9

Skräddarsydd behovsanalys

Vi skräddarsyr din behandling utifrån gyllenesnittet med hjälp av MD-Codes tekniken där produkten placerar på noga utvalda punkter.

ESTETISKA INJEKTIONSRÅDET

Lifetime Clinic har en eller flera behandlare som är Certifierad för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för läkare, sjuksköterskor och tandläkare som därefter erbjuder dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val. Kliniker som använder loggan ”Certifierad för estetisk injicering” har personal som klarat av denna examination.

Alla med rätt medicinsk utbildning som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar kan certifiera sig och förväntas följa det etiska kontraktet som de förbinder sig till vid certifieringen.

Vidare så är vi sedan 2018 en ”Juvederm-klinik” vilket innebär en kvalitetsstämpel inom inejktionsbehandlingar.

Alla våra injektionsbehandlingar utförs av legitimerade läkare eller sjuksköterskor. 

 • HUR MÅNGA SPRUTOR BEHÖVS?

  Som regel går det åt 1 ml, för att göra en läppförstoring. Övriga områden är helt beroende på hur mycket volym som behöver byggas eller hur djup en rynka är. Vanligtvis räcker det med en spruta för att få en större läpp initialt. Men vill man ha en mer markant förstoring kan det behövas två eller flera sprutor kommande månader. Många vill dock inte ha stora läppar utan nöjer sig med en mindre uppfräschning med mer markerade läppar som resultat. Vanligtvis fördelar vi mängden mellan över- och underläpp för att få rätt balans med en liten större underläpp för ett naturligt resultat. Har du en ojämnhet eller snedhet kan vi också försöka korrigera detta i samband med behandlingen.

 • GÖR DET ONT?

  Bio-filler är helt utvunnet från kroppen och utan tillsatser vilket gör att den heller inte har någon bedövning som fillers. Behandlingen gör således lite mer ont än vanliga fillers. Bedövning ges vid behov.

 • HUR KÄNNS DET EFTERÅT?

  Det behandlade området svullnar ofta  efteråt och det kan ta ett par dygn innan svullnaden har lagt sig helt. Räkna därför inte med att gå på kalas samma kväll som behandlingen är utförd. Det kan kännas lite bortdomnat runt det behandlade området efter behandlingen. 

 • HUR LÅNGVARIG ÄR EFFEKTEN?

  Bio-Filler bryts likt syntetiska fillers ner av kroppen. Därför behövs ca 2-3 behandlingar för ett resultat som håller längre . Hållbarheten efter 2-3 behandlingar är ca 9-15 månader.

  Hur snabbt produkten bryts ner kan dock vara mycket individuellt och ibland kan fillern försvinna väldigt fort, detta är helt upp till din kropp. Vanligtvis är effekten längre när det gäller rynkor och volym på ansiktet medans vid läppförstoring kan den gå ur snabbare. Sker påfyllning innan effekten av den första behandlingen helt försvunnit får man en ytterligare förlängd effekt av behandlingen.

 • Bio-filler i kombination med PRP?

  Hos oss görs Biofiller alltid i kombination med PRP som är rikare på tillväxtfaktorer och stärker hud och vävnad. Kombination gör att Bio-Filler bygger volym och formar ansiktet medans PRP står vår föryngring.

 • När ser jag resultat?

  Du ser skillnad redan efter din första behandling. Stimuleringen däremot av dina stamceller fortlöper i ca 2-3 månader, därefter ser du det slutgiltiga resultatet

 • Vilka lämpar sig behandlingen inte för?

  Ingen risk för allergiska reaktioner finns då innehållet är helt ditt egna, vilket innebär att inga dokumenterade fall av allergiska reaktioner förekommit.

 • AVBOKNING

  Om du inte har möjlighet att komma på din bokade tid så ber vi dig avboka via telefon på 010-3333313 senast 24 timmar innan. Annars debiteras du med 30% av behandlingens kostnad. Vid sen avbokning utav konsultationer och efterkontroller så debiteras 500 SEK.
 • STÄDER