Microtox - Lifetime Clinic - Lifetime Clinic
Lyster

Microtox

Microtox

Microtox är den senaste behandlingen i segmentet av behandlingar som är till för att få lyster på ett effektivt och naturligt sätt. Genom att blanda injektioner och Skinko som är ett koncentrerat hyaluronsyra-serum får man en cocktail som ger ett naturligt lyster och ett mjukt ansiktsuttryck.

Microtox är den senaste behandlingen i segmentet av behandlingar som är till för att få lyster på ett effektivt och naturligt sätt. Genom att blanda injektioner och Skinko som är ett koncentrerat hyaluronsyra-serum får man en cocktail som ger ett naturligt lyster och ett mjukt ansiktsuttryck.

Genom att använda en behållare med guldöverdragna titan-nålar så injiceras sedan lösningen i ansiktet eller halsen. Denna cocktail är alltså kombinationen utav två av de mest effektiva och beprövade ämnen som används inom estetiska behandlingar idag.

Anledningen till behandlingens popularitet är att man på ett snabbt och skonsamt sätt reducerar fina linjer och porer. Resultat blir ett slätare helhetsintryck och lyster.

Andra fördelar med Microtox är att man får många av botolinumtoxinets effekter samtidigt som man behåller sitt naturliga uttryck och mimik.


Resurs 5

VISSTE DU ATT?

Microtox är en cocktail av bl.a ett hyaluronsyrabaserat serum som ger en jämn lyster, minskar porer och ger en mjukare ansiktsmimik.
Resurs 7

KOSTNADSFRI KONSULTATION

För kostnadsfri konsultation vänligen kontakta oss på 010-3333313 eller klicka på "Boka" högst upp till höger på denna sida
Resurs 8

ESTIMERAD TID:

30 minuter

ESTETISKA INJEKTIONSRÅDET

Lifetime Clinic har flera behandlare som är Certifierad för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare och erbjuder dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val. Kliniker som använder loggan ”Certifierad för estetisk injicering” har personal som klarat av denna examination.
Alla med rätt medicinsk utbildning som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar kan certifiera sig och förväntas följa det etiska kontraktet som de förbinder sig till vid certifieringen.

Vidare så är vi sedan 2018 en ”Juvederm-klinik” vilket innebär en kvalitetsstämpel inom inejktionsbehandlingar. Alla våra injektionsbehandlingar utförs av legitimerade läkare eller sjuksköterskor.

Välkommen att kontakta oss på Lifetime Clinic – så lyfter vi ditt utseende!

 • HUR GÅR EN MICROTOX-BEHANDLING TILL?

  Likt alla våra behandlingar så börjar en Microtox- behandling med en konsultation där vi går igenom dina önskemål, förutsättningar och vilka resultat du kan förväntas få. Därefter påbörjas behandlingen genom att vår läkare eller sjuksköterska ”stämplar” huden med en behållare som innehåller botox, hyaluronsyra och vitaminer. Microtox-behållaren har 20 st tunna titannålar som är överdragna med 24k guld. Dessa nålar skapar små mikrokanaler ytligt i huden. Det är sedan genom dessa mikrokanaler som produkten slussas in. Den ytliga injiceringen gör det möjligt att minska porer och få lyster utan att ändra mimiken.
 • HUR LÅNG TID TAR BEHANDLINGEN?

  Behandlingen tar ca 20-30 minuter beroende på hur stort området som behandlas är. I tidsåtgången är både behandling och konsultation inräknat.
 • GÖR DET ONT?

  Behandlingen känns mindre än andra injektionsbehandlingar som till exempel fillers. Man kan känna spänningar och stick när behållaren ”stämplas” men nålarna är väldigt små och bedövning behövs sällan vid en Microtox-behandling.

 • VAD ÄR MICROTOX BRA FÖR?

  Microtox ger väldigt mycket av de positiva effekterna som kännetecknar ett fräscht yttre och anses av många som den mest prisvärda behandlingen för att snabbt se fräsch och pigg ut. Följande indikationer är Microtox mest effektiv mot:

  - Fina linjer
  - Lyster
  - Stora porer
  - Förebyggande mot åldrande
  - Jämnare och slätare helhetsintryck
 • HUR LÄNGE HÅLLER RESULTATET AV MICROTOX?

  Resultatet av en Microtox behandling håller i ca 2-4 månader.
 • HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVER JAG GÖRA?

  Då våra kroppar är olika håller resultatet av Microtox-behandling olika lång tid. Men för att behålla effekterna av behandlingen brukar de flesta göra 3-4 behandlingar per år för att bevara resultatet.
 • VILKA KAN BEHANDLA SIG?

  Alla oavsett hudtyp kan behandla sig med Microtox för att dra nytta av dess effekter. Likt andra injektionsbehandlingar behandlar vi inte gravida eller ammande. Vidare får du ej vara förkyld, ha feber, ha akne eller herpesutslag på ansiktet. Du måste ha avslutat en eventuell Tetralysal-kur senast 14 dagar innan behandlingen. Vidare så bör du inte ha använt produkter/behandlingar som innehåller Retin-A och BHA/AHA- syror 1 vecka innan din behandling.

  Vi rekommenderar att du undviker att ta blodförtunnande preparat som Alkohol, Ipren, Omega 3 etc 1 dag innan.
 • VEM UTFÖR BEHANDLINGEN?

  Behandlingen utförs av våra leg.- läkare och sjuksköterskor.
 • FINNS DET BIEFFEKTER?

  Likt som vid andra injektionsbehandlingar kan du uppleva biverkningar av Microtox. Efter behandlingen kan du uppleva viss smärta, rodnad, svullnad, blåmärken eller minskad känslighet av huden. Dessa bieffekter är oftast tillfälliga och övergående.
 • AVBOKNING

  Om du inte har möjlighet att komma på din bokade tid så ber vi dig avboka via telefon på 010-3333313 senast 24 timmar innan. Annars debiteras du med 30% av behandlingens kostnad. Vid sen avbokning utav konsultationer och efterkontroller så debiteras 500 SEK.