Inför Behandlingen - Lifetime Clinic
Hår

Inför Behandlingen

Inför Behandlingen

Effektiva metoder för att göra hårborttagning i Stockholm. Lämpar sig för både män och kvinnor. Välj mellan kliniker i Kista, Högdalen och Skärholmen.

Effektiva metoder för att göra hårborttagning i Stockholm. Lämpar sig för både män och kvinnor. Välj mellan kliniker i Kista, Högdalen och Skärholmen.

Hårborttagning Stockholm

Lider du av generande hårväxt och bor i Stockholmsområdet? Då är du välkommen in till någon av våra kliniker i antingen Kista, Skärholmen eller Högdalen för att ta bort den oönskade hårväxten. Vi behandlar med säkra och skonsamma instrument som ger bestående resultat.


På Lifetime Clinic använder vi oss främst av diodlaser för att ta bort oönskad hårväxt på exempelvis ben, rygg och under armarna. Laserljuset gör att hårrötterna förstörs och att håren aldrig mer växer ut på nytt. 

Skonsam och säker teknik

Eftersom vi ständigt håller oss uppdaterade om den senaste tekniken ser vi till att använda den bästa utrustningen i kombination med certifierad personal med lång erfarenhet. Vår Sapphire diodlaser är mer skonsam och effektiv än andra hårborttagningsmetoder och används på samtliga av våra kliniker för hårborttagning i Stockholm. Dess styrka uppgår till 2400 W och en uteffekt på 10-15 Hz per sekund.

En mindre smärtsam hårborttagning

Under behandlingen kommer lasern samtidigt att kyla ner din hud så att det upplevs som mindre smärtsamt. Det kylda munstycket gör att huden blir nedkyld till uppemot -7 grader. Resultatet är nästan alltid bestående och kan kallas för permanent hårborttagning. 

Hur många behandlingar krävs?

För att bli permanent hårfri brukar det krävas ett visst antal behandlingar innan du uppnår önskat resultat. Detta för att kroppens hårstrån till 20-30 % befinner sig i växtfas och det är bara dem som kan förstöras. Hår som är i vilofas har ännu inte vuxit till sig. Därför växer det upp nya hårstrån på vissa ställen när de gamla stråna fallit bort efter ca 2 veckor efter behandling. Det kan även vara så att hårstrån i aktiv fas inte förstörs av en enda behandling utan kräver flera. Detta är anledningen till att hårborttagning kräver flera behandlingar innan dina hårstrån inte kommer tillbaka mer. 

Att tänka på innan behandlingen

  • Raka dig 1-2 dagar innan men ryck inte upp några hår med pincett då hårroten måste finnas kvar.
  • Raka inte ansiktet om du är kvinna.
  • Håll huden ren och fräsch innan du kommer in. 
  • Sola inte 1 vecka innan och efter behandlingen.
  • Mörka hår är enklare att ta bort så gör behandlingen helst under den mörka årstiden eftersom solljuset lätt kan bleka hårstråna.


Efter en hårborttagning i Stockholm kan du uppleva lätt rodnad, små blåsor som lägger sig inom kort samt lite lätt klåda. Undvik att riva och klia på huden utan låt den läka ifred. 

Utbildad och erfaren personal

Hos Lifetime Clinic låter vi endast erfaren och utbildad personal ta emot dig och behandla dig för hårborttagning.  Vi ser alltid till att möta dina behov och rådger dig individuellt. Vi är alltid öppna och ärliga angående förväntat resultat och tipsar dig hur du ska göra för att uppnå det. Våra behandlare vet hur man hanterar en diodlaser och förbereder dig på bästa sätt. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor gällande hårborttagning i Stockholm.


Stockholms öar


Stockholm kan delas upp i 14 öar, med nästan 2 miljoner invånare. Staden består av Innerstaden, den historiska innerstaden och sträcker sig utåt till förorterna. I Innerstaden finns Norrmalms centrala affärsdistrikt, den välbärgade stadsdelen Östermalm (även hem för stora turistplatser som Vasamuseet och Skansen), Gamla stan, Södermalm och  västra förorterna som det finns många av. Vällingby, Solvalla och Kista och se norra förorterna som inkluderar Solna, Sundbyberg, Hagastaden, Danderyd, Täby och Runriket. I södra kanten av Stockholm ingår Globe Arena, Liljeholmen stadsdel och halvön Södertörn.