Belkyra | Göteborg, stockholm, västerås, uppsala | Lifetime Clinic - Lifetime Clinic
Kontur

Behandling mot dubbelhaka

Behandling mot dubbelhaka

Fettdepåer som vi har i kroppen kan vara svåra, om inte omöjliga, att få bort med träning och kost. Där ingår även fettet under hakan eller den så kallade dubbelhakan. Med injektioner kan man effektivt genom några få stick förstöra fettcellerna under hakan permanent och slippa kirurgiska ingrepp.

Fettdepåer som vi har i kroppen kan vara svåra, om inte omöjliga, att få bort med träning och kost. Där ingår även fettet under hakan eller den så kallade dubbelhakan. Med injektioner kan man effektivt genom några få stick förstöra fettcellerna under hakan permanent och slippa kirurgiska ingrepp.

shutterstock_115152049-3-belkyra

Med hjälp av injektioner innehåller bryts fettet ned för att få en tydligare hakprofil.

ESTETISKA INJEKTIONSRÅDET

Lifetime Clinic har en eller flera behandlare som är Certifierad för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare, som därefter erbjuder dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val. Kliniker som använder loggan ”Certifierad för estetisk injicering” har personal som klarat av denna examination.
Alla med rätt medicinsk utbildning som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar kan certifiera sig och förväntas följa det etiska kontraktet som de förbinder sig till vid certifieringen.

Vidare så är vi sedan 2018 en ”Juvederm-klinik” vilket innebär en kvalitetsstämpel inom inejktionsbehandlingar.


Välkommen att kontakta oss på Lifetime Clinic – så lyfter vi ditt utseende!

Resurs 5

VISSTE DU ATT?

Behandlingen ger ett permanent resultat på dubbelhakan
Resurs 6

BEDÖVNING

Det ingår alltid bedövning när du utför en behandling mot dubbelhaka
Resurs 7

KOSTNADSFRI KONSULTATION

För kostnadsfri konsultation vänligen kontakta oss på 010-3333313 eller klicka på "Boka" högst upp till höger på denna sida
Resurs 8

ESTIMERAD TID

40 minuter
 • HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

  Först går vi igenom dina förutsättningar. Likt alla våra behandlingar så börjar vi med en konsultation där vi går igenom dina önskemål, förutsättningar och vilka resultat du kan förväntas få. Därefter får du bedövning innan din behandlare injicerar på det område som ska behandlas.

 • HUR LÅNG TID TAR BEHANDLINGEN?

  Behandlingen tar 30 minuter beroende på hur stort området är som behandlas. I tidsåtgången är både behandling och konsultation inräknat.
 • GÖR DET ONT?

  Då vi alltid ger en effektiv bedövning innan behandlingen upplever de flesta ingen större smärta av en behandling hos oss. Vissa upplever att det spänner till lite i samband med injektionen.

 • HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVER JAG GÖRA?

  Resultatet kan synas redan efter en behandling. De flesta som behandlas med Belkyra upplever en minskning av dubbelhakan redan efter två till fyra behandlingar. I vissa fall kan det krävas upp till sex behandlingar för att få ett optimalt resultat.

  När man väl uppnått önskat resultat krävs oftast inga ytterligare behandlingar. Behandlingen ska göras med fyra veckors tidsintervaller.
 • VAD HÄNDER EFTER BEHANDLINGEN?

  Första veckan efter en behandling får de flesta en lätt svullnad under hakan. Man kan även uppleva klåda, ömhet och mindre blåmärken runt det behandlade området. Det är även vanligt med en liten förhårdnad i området under första månaden efter behandling, detta är vanligt när fett bryts ner. Cirka 8-12 veckor efter en utförd behandling ser man slutresultatet.

 • VEM UTFÖR BEHANDLINGEN?

  Behandlingen utförs av våra legitimerade läkare och sjuksköterskor.
 • FINNS DET BIEFFEKTER?

  Likt som vid andra injektionsbehandlingar kan du uppleva biverkningar av behandlingen. Efter behandlingen kan du uppleva en lätt svullnad upp till 1 vecka. Smärta, rodnad, svullnad, blåmärken eller minskad känslighet på området under hakan kan förekomma. Dessa bieffekter är generellt tillfälliga och försvinner av sig själva.

 • AVBOKNING

  Om du inte har möjlighet att komma på din bokade tid så ber vi dig avboka via telefon på 010-3333313 senast 24 timmar innan. Annars debiteras du med 30% av behandlingens kostnad. Vid sen avbokning utav konsultationer och efterkontroller så debiteras 500 SEK.